-->

Dönüş Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dönüş Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dönüş kitabını inceleyeceğiz. Sedat Kaygalak tarafından yazılan Dönüş kitabı 2017-08-11 tarihinde yayınlanmıştır. Dönüş kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dönüş hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sedat Kaygalak tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dönüş Kitabı Tanıtım Bülteni

Sedat Kaygalak tarafından kaleme alınmış Dönüş kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

...Anayım ben. Yüreğim başka yanıyor. Beni başkası ağlatamaz, onun için susuyorum. Hem bu hayat bize kâfidir, ötesi olmuş olmamış umurumda değil. ...Bileydim rahmimin rahlesine vaktin çoktan yazılmış, sizi doğurur muydum? Oraya gelmişim. Nefsimin ve inkârımın zindanındayım. Cezama razı değilim. Olamam. Biz günahkâr değildik ki! Babanla öyle sevdik birbirimizi ve öyle davet ettik sizi dünyaya. Ne ben onun kaburgasının derdindeydim, ne baban benim. Her ana bilir bunu. Her ana filizlenir böyle. Bu davetin bir büyüsü var bize kasteden. ...Hayat devam ediyor. Çok duydum bu cümleyi kardeşinden sonra, yoruldum. Gelen giden hep bunu söyler durur. Göğüslerine dolanmış dilleri. Bilmezler ki dil, o kafesin ağrısıdır. Kardeşinin eti çürüyor. Hissedebildiğin, gözlerinle gördüğün o toprak, ayaklarının dibinde yatıyor. Bunu duyamıyor. Duysa gelmez miydi, söyle? Gelirdi değil mi kardeşin? Gelirdi kızım, ceylan bakışlım.


Dönüş Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dönüş


Dönüş Kitabı İndirme Linkleri


Dönüş Pdf İndirme Linkleri

Dönüş Yandex Disk Pdf İndir

Dönüş Google Drive Pdf İndir


Dönüş Epub İndirme Linkleri

Dönüş Yandex Disk Ebup İndir

Dönüş Google Drive Epub İndir


Dönüş Mobi İndirme Linkleri


Dönüş Yandex Disk Mobi İndir

Dönüş Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dönüş Etiketleri

Dönüş kitabı hakkında genel bilgiler, Dönüş kitabının yazarı kimdir, Dönüş kitabının özeti, Dönüş pdf indirme linki, Dönüş epub indirme linki, Dönüş mobi indirme linki, Dönüş kitabını indir, Dönüş kitabı tanıtım bülteni, Dönüş arka kapak yazısı, Dönüş kitabı kaç sayfa, Dönüş hangi yayınevi tarafından basıldı, Dönüş kitabının türü nedir, Dönüş kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU