-->

Güz Davulları Kısım 1 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Güz Davulları Kısım 1 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Güz Davulları Kısım 1 kitabını inceleyeceğiz. Diana Gabaldon tarafından yazılan Güz Davulları Kısım 1 kitabı 2016-02-01 tarihinde yayınlanmıştır. Güz Davulları Kısım 1 kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Güz Davulları Kısım 1 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Diana Gabaldon tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Güz Davulları Kısım 1 Kitabı Tanıtım Bülteni

Diana Gabaldon tarafından kaleme alınmış Güz Davulları Kısım 1 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Her şey antik bir taş halkada başladı. Orada, belli zamanlarda açılan bir kapı vardı ve yolcularını geçmişe - ya da ölüme - taşıyordu. Claire Randall bu olağanüstü geçitten geçmeyi başardı, hem de iki kez. İlk yolculuğunu 18. yüzyıl İskoçya'sına yaptı ve Jamie Fraser ile tanıştı ama efsanevi aşkları Claire'in onun çocuğunu taşıyarak günümüze dönmesiyle sonuçlandı. İkinci yolculuğunu ilk seferinden yirmi yıl sonra yaptı ve iki âşık Amerika'daki İngiliz kolonilerinde birbirine kavuştu. Ancak Claire bir şeyi geride, 20. yüzyılda bırakmıştı: Kızları Brianna. YABANCI serisinin dördüncü kitabı olan Güz Davulları'nda ise Brianna korkunç bir sırrı keşfediyor. Geleceğini riske atıp annesini ve hiç tanışmadığı babasını bulmak için tarihi değiştirmeyi… ve onların hayatını kurtarmayı deniyor. "Unutulmaz karakterler… Zengin tarihi detaylarla bezeli… Elinizden bırakamayacaksınız -The Cincinnati Post Tutkulu ve muhteşem. Tarih, fantezi ve romantizmin müthiş bir karışımı. "Arizona Republic


Güz Davulları Kısım 1 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Güz Davulları Kısım 1


Güz Davulları Kısım 1 Kitabı İndirme Linkleri


Güz Davulları Kısım 1 Pdf İndirme Linkleri

Güz Davulları Kısım 1 Yandex Disk Pdf İndir

Güz Davulları Kısım 1 Google Drive Pdf İndir


Güz Davulları Kısım 1 Epub İndirme Linkleri

Güz Davulları Kısım 1 Yandex Disk Ebup İndir

Güz Davulları Kısım 1 Google Drive Epub İndir


Güz Davulları Kısım 1 Mobi İndirme Linkleri


Güz Davulları Kısım 1 Yandex Disk Mobi İndir

Güz Davulları Kısım 1 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Güz Davulları Kısım 1 Etiketleri

Güz Davulları Kısım 1 kitabı hakkında genel bilgiler, Güz Davulları Kısım 1 kitabının yazarı kimdir, Güz Davulları Kısım 1 kitabının özeti, Güz Davulları Kısım 1 pdf indirme linki, Güz Davulları Kısım 1 epub indirme linki, Güz Davulları Kısım 1 mobi indirme linki, Güz Davulları Kısım 1 kitabını indir, Güz Davulları Kısım 1 kitabı tanıtım bülteni, Güz Davulları Kısım 1 arka kapak yazısı, Güz Davulları Kısım 1 kitabı kaç sayfa, Güz Davulları Kısım 1 hangi yayınevi tarafından basıldı, Güz Davulları Kısım 1 kitabının türü nedir, Güz Davulları Kısım 1 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU