-->

Karanlıklar DüküKitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Karanlıklar Dükü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Karanlıklar Dükü kitabını inceleyeceğiz. Elizabeth Hoyt tarafından yazılan Karanlıklar Dükü kitabı 2019-01-05 tarihinde yayınlanmıştır. Karanlıklar Dükü kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Karanlıklar Dükü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Elizabeth Hoyt tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Karanlıklar Dükü Kitabı Tanıtım Bülteni

Elizabeth Hoyt tarafından kaleme alınmış Karanlıklar Dükü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

MASKELİ BİR ADAM   Maximus Batten yirmi yıl önce annesi ile babasının cinayete kurban gidişine tanık olmuştur. Artık Wakefield Dükü olan Maximus günlerini parlamentoya yön vererek geçirmektedir. Fakat geceleri St. Giles Hayaleti olarak bu tehlikeli muhitte katilin izini sürmektedir. Bir gece ona meydan okuyup geri adım atmayan bir kadınla karşılaşır...    DENGİYLE KARŞILAŞTIĞINDA   Artemis Greaves hayatını bir refakatçi olarak geçirse de gösterişsiz kıyafetlerinin altında bir avcının kalbi atmaktadır. St. Giles Hayaleti onu serserilerden kurtardığında Artemis karşısındakinin kendisi gibi biri olduğunu görür ve içinde bir merak kıvılcımı doğar. Bu kıvılcım, Hayalet'in gerçek kimliğini anladığında yangına dönüşecektir.   TUTKULARI AÇIĞA ÇIKACAK    Artemis cüretkâr bir hamle yapıp Maximus'tan nüfuzunu kullanarak hapsedilen ağabeyini özgürlüğüne kavuşturmasını ister. İstediğini alamazsa dükün gizli kimliğini açığa çıkaracaktır. Ama güçlü bir düke şantaj yapmanın riskleri vardır. Kaplanı kuyruğundan yakalayan Artemis, Maximus'un gazabıyla mı yoksa tutkulu dokunuşlarıyla mı karşı karşıya kalacaktır?   "Romantizm ve gizemle örülmüş bir öykü." Publishers Weekly    "Karanlıklar Dükü aşkın büyüsüne inanmanızı sağlayacak."  RT Book Reviews


Karanlıklar Dükü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Karanlıklar Dükü


Karanlıklar Dükü Kitabı İndirme Linkleri


Karanlıklar Dükü Pdf İndirme Linkleri

Karanlıklar Dükü Yandex Disk Pdf İndir

Karanlıklar Dükü Google Drive Pdf İndir


Karanlıklar Dükü Epub İndirme Linkleri

Karanlıklar Dükü Yandex Disk Ebup İndir

Karanlıklar Dükü Google Drive Epub İndir


Karanlıklar Dükü Mobi İndirme Linkleri


Karanlıklar Dükü Yandex Disk Mobi İndir

Karanlıklar Dükü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Karanlıklar Dükü Etiketleri

Karanlıklar Dükü kitabı hakkında genel bilgiler, Karanlıklar Dükü kitabının yazarı kimdir, Karanlıklar Dükü kitabının özeti, Karanlıklar Dükü pdf indirme linki, Karanlıklar Dükü epub indirme linki, Karanlıklar Dükü mobi indirme linki, Karanlıklar Dükü kitabını indir, Karanlıklar Dükü kitabı tanıtım bülteni, Karanlıklar Dükü arka kapak yazısı, Karanlıklar Dükü kitabı kaç sayfa, Karanlıklar Dükü hangi yayınevi tarafından basıldı, Karanlıklar Dükü kitabının türü nedir, Karanlıklar Dükü kitabı kime aittir.


3 Yorum :

  1. Link silinmiş, yenileyebilir misiniz? Ayrıca bunun için için oluşturduğunuz bildirim linkini de ben açamadım.

    YanıtlaSil
  2. Kitap silinmiş sanırım linki yenileyebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  3. Linkler çalışmıyor, yenileyebilir misiniz?

    YanıtlaSil

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU