-->

Kum Kitabı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kum Kitabı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kum Kitabı kitabını inceleyeceğiz. Jorge Luis Borges tarafından yazılan Kum Kitabı kitabı 2018-05-01 tarihinde yayınlanmıştır. Kum Kitabı kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kum Kitabı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jorge Luis Borges tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kum Kitabı Kitabı Tanıtım Bülteni

Jorge Luis Borges tarafından kaleme alınmış Kum Kitabı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Mitolojik kahramanların, büyülü olayların, fantastik mekânları iç içe geçtiği Kum Kitabı, Borges'in engin hayal gücünün ve edebi dehasının izini sürüyor. Esere adını veren "Kum Kitabı" adlı fantastik öykü, büyülü bir kitaptan bahsediyor. Bilinmeyen bir dilde yazılmış olan bu öykü sonsuzdur; sayfaları çevrildikçe sonuna yeni sayfalar eklenir. Tıpkı kum gibi ne başı ne sonu vardır... Borges'in görme becerisini kaybettiği yıllarda, sekreteri ve hayat arkadaşı Maria Kodama'nın yardımıyla yazdığı Kum Kitabı yazarın olgunluk çağının en önemli eseridir. Kitabın sonunda, Borges'in esin kaynaklarını ve kendi eseri hakkındaki samimi yorumlarını içeren sondeyiş yer alıyor. "Borges'siz bir Latin Amerika edebiyatından bahsedilemez." CARLOS FUENTES


Kum Kitabı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kum Kitabı


Kum Kitabı Kitabı İndirme Linkleri


Kum Kitabı Pdf İndirme Linkleri

Kum Kitabı Yandex Disk Pdf İndir

Kum Kitabı Google Drive Pdf İndir


Kum Kitabı Epub İndirme Linkleri

Kum Kitabı Yandex Disk Ebup İndir

Kum Kitabı Google Drive Epub İndir


Kum Kitabı Mobi İndirme Linkleri


Kum Kitabı Yandex Disk Mobi İndir

Kum Kitabı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kum Kitabı Etiketleri

Kum Kitabı kitabı hakkında genel bilgiler, Kum Kitabı kitabının yazarı kimdir, Kum Kitabı kitabının özeti, Kum Kitabı pdf indirme linki, Kum Kitabı epub indirme linki, Kum Kitabı mobi indirme linki, Kum Kitabı kitabını indir, Kum Kitabı kitabı tanıtım bülteni, Kum Kitabı arka kapak yazısı, Kum Kitabı kitabı kaç sayfa, Kum Kitabı hangi yayınevi tarafından basıldı, Kum Kitabı kitabının türü nedir, Kum Kitabı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU