-->

Medyada Aşkın Kitabı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Medyada Aşkın Kitabı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Medyada Aşkın Kitabı kitabını inceleyeceğiz. Mikail Erdoğan tarafından yazılan Medyada Aşkın Kitabı kitabı 2014-12-20 tarihinde yayınlanmıştır. 258 sayfa olarak yayınlanan Medyada Aşkın Kitabı kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup CEREN YAYINCILIK VE KİTAPÇILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Medyada Aşkın Kitabı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mikail Erdoğan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Medyada Aşkın Kitabı Kitabı Tanıtım Bülteni

Mikail Erdoğan tarafından kaleme alınmış Medyada Aşkın Kitabı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

..Gel hele sen şöyle bi'dakka! Beni gazete bodrumuna çağırıp soktular zemin kat arka odaya.. Toplandı hasımlar başıma.. geç vakit.. "ne ayaksın oğlum sen? sihirbaz medyum musun? vahiy mi geliyor sana!" diyorlar.. – yok abi, ne alakası var.. diyorum ben tıfıl.. sesim titrek.. tırsıyorum da.. "peki bu kadar "cuk" etme be kardeşim!" – abi içimden gediği gibi.. peki n'apayım.. diyorum.. kem-küm.. gık fık.. sustum o günden sonra.. Baktım gerçekten fazla oluyorum.. yürürken yoldaki taşa.. Balkonda düşecek saksıya dikkat etmem gerek.. şu demekti: "Ulan Allahın garibi.. sünepe herif.. yaşıtların iş bulamaz.. ara işlerde düz makinacı, overlokçu ancak olurken.. büyük bir gazetenin kadrosuna oturmuşsun..hayal gibi parayla.. kulak kaşıyarak parlak bir gelecek önünde.. işte yürü git yoluna! fazla başka alanlara sarkıp.. olmadık alanlara burnunu.. çomaklar sokma çarkına!" off.. off.. "Bu mis kokan, bakımlı, dekolteli, kotlarından kalçaları pörtleyen, fıstık gibi stajyer kızlar için ben neyim ki.. hiiiç.. gazeteye yeni geldikleri için beni, bizleri pek tanımıyor zaten.. meşhur vitrinlik muhabirlerin olduğu yerde neyim ben? silik bir tipim.. zaten özenmem giyim kuşama.. tıfılım, dikkat çekmem.. gazete de herkese gülümseyen bu kız.. beni görünce tenezzül edip bakmıyor bile yüzüme.."


Medyada Aşkın Kitabı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Medyada Aşkın Kitabı


Medyada Aşkın Kitabı Kitabı İndirme Linkleri


Medyada Aşkın Kitabı Pdf İndirme Linkleri

Medyada Aşkın Kitabı Yandex Disk Pdf İndir

Medyada Aşkın Kitabı Google Drive Pdf İndir


Medyada Aşkın Kitabı Epub İndirme Linkleri

Medyada Aşkın Kitabı Yandex Disk Ebup İndir

Medyada Aşkın Kitabı Google Drive Epub İndir


Medyada Aşkın Kitabı Mobi İndirme Linkleri


Medyada Aşkın Kitabı Yandex Disk Mobi İndir

Medyada Aşkın Kitabı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Medyada Aşkın Kitabı Etiketleri

Medyada Aşkın Kitabı kitabı hakkında genel bilgiler, Medyada Aşkın Kitabı kitabının yazarı kimdir, Medyada Aşkın Kitabı kitabının özeti, Medyada Aşkın Kitabı pdf indirme linki, Medyada Aşkın Kitabı epub indirme linki, Medyada Aşkın Kitabı mobi indirme linki, Medyada Aşkın Kitabı kitabını indir, Medyada Aşkın Kitabı kitabı tanıtım bülteni, Medyada Aşkın Kitabı arka kapak yazısı, Medyada Aşkın Kitabı kitabı kaç sayfa, Medyada Aşkın Kitabı hangi yayınevi tarafından basıldı, Medyada Aşkın Kitabı kitabının türü nedir, Medyada Aşkın Kitabı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU