-->

Ölüm Meleği Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ölüm Meleği Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ölüm Meleği kitabını inceleyeceğiz. Jack Higgins tarafından yazılan Ölüm Meleği kitabı tarihinde yayınlanmıştır. Ölüm Meleği kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup REMZİ KİTABEVİ - KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ölüm Meleği hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jack Higgins tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ölüm Meleği Kitabı Tanıtım Bülteni

Jack Higgins tarafından kaleme alınmış Ölüm Meleği kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kuzey İrlanda'da, barış süreci hızlanırken, birbiriyle bağlantısız görünen bir dizi cinayet işlenir - kurbanlar arasında IRA militanları, Arap teröristler, KGB ve CIA görevlileri vardır: Hepsi 9 milimetre Parabellum tabancayla öldürülmüştür ve tüm cinayetleri üstlenen örgütün adı 30 Ocak'tır: Kanlı Pazar'ın tarihi. İngiliz Başbakanı, General Ferguson ve onun sağ kolu Sean Dillon'u (bir zamanların korkulan IRA tetikçisi), barış sürecini tehdit eden bu olayları durdurmaları için görevlendirir. Dillon kendisine kurulan tuzaktan, kimliği belirsiz bir motosiklet sürücüsü tarafından kurtarılınca, 30 Ocak'ın, kendisinin sağ kalmasını istediğini anlar. İlginç olan, 30 Ocak'ın son derece gizli bilgilere anında ulaşabilmesidir.


Ölüm Meleği Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ölüm Meleği


Ölüm Meleği Kitabı İndirme Linkleri


Ölüm Meleği Pdf İndirme Linkleri

Ölüm Meleği Yandex Disk Pdf İndir

Ölüm Meleği Google Drive Pdf İndir


Ölüm Meleği Epub İndirme Linkleri

Ölüm Meleği Yandex Disk Ebup İndir

Ölüm Meleği Google Drive Epub İndir


Ölüm Meleği Mobi İndirme Linkleri


Ölüm Meleği Yandex Disk Mobi İndir

Ölüm Meleği Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ölüm Meleği Etiketleri

Ölüm Meleği kitabı hakkında genel bilgiler, Ölüm Meleği kitabının yazarı kimdir, Ölüm Meleği kitabının özeti, Ölüm Meleği pdf indirme linki, Ölüm Meleği epub indirme linki, Ölüm Meleği mobi indirme linki, Ölüm Meleği kitabını indir, Ölüm Meleği kitabı tanıtım bülteni, Ölüm Meleği arka kapak yazısı, Ölüm Meleği kitabı kaç sayfa, Ölüm Meleği hangi yayınevi tarafından basıldı, Ölüm Meleği kitabının türü nedir, Ölüm Meleği kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU