-->

Su Diyarı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Su Diyarı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Su Diyarı kitabını inceleyeceğiz. Graham Swift tarafından yazılan Su Diyarı kitabı 2017-09-15 tarihinde yayınlanmıştır. Su Diyarı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup METİS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Su Diyarı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Graham Swift tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Su Diyarı Kitabı Tanıtım Bülteni

Graham Swift tarafından kaleme alınmış Su Diyarı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çalıştığı okulda tarih dersi vermekten sorumlu olan ve tarihe, özellikle de Fransız Devrimi tarihine olan tutkusu yüzünden işini keyifle yapan Tom Crick, çok sevdiği karısının tümüyle yabancı biri haline gelmesiyle birlikte, öğrencilerine kendi şahsi tarihini anlatmaya başlar. Bu da, tarih derslerini ve onlara ayrılan ödeneği artık gereksiz bulmaya başlayan okul yönetiminin eline onu kovmak için arayıp da bulamadığı fırsatı verecektir. Graham Swift bu belki de en başarılı romanında bize sulak düzlüklerin, Birinci Dünya Savaşı'nın ülkedeki akislerinin, bira üreticisi köklü bir ailenin ve sürekli sular altında kalan hayatların trajik öyküsünü anlatır. Ne var ki, geçmişle gelecek arasında mekik dokuyan bu masalsı anlatının, sırlarını birer birer ifşa ederek ulaştığı en büyük trajedi, öğretmenin kendi trajedisi olacaktır. Kamusal tarih ile bir ailenin tarihinin nasıl iç içe geçebildiğini gösteren roman, 1983'te yayımlandığında büyük ilgi topladı ve geçen yıllarla birlikte giderek birçok Batı üniversitesinde çağdaş edebiyat, hatta tarih derslerinde okutulmaya başladı. Tarihin anlamı ve neden önemli olduğu üzerine kitap boyunca süren sorgulama, tarih felsefesine ilgi duyan okurların özellikle ilgisini çekecek nitelikte. Diğer yandan insanlığın cinayet, ensest, intihar gibi kadim temalarını müthiş bir üslup ve kurguyla ele alan, son derece etkileyici bir roman Su Diyarı.


Su Diyarı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Su Diyarı


Su Diyarı Kitabı İndirme Linkleri


Su Diyarı Pdf İndirme Linkleri

Su Diyarı Yandex Disk Pdf İndir

Su Diyarı Google Drive Pdf İndir


Su Diyarı Epub İndirme Linkleri

Su Diyarı Yandex Disk Ebup İndir

Su Diyarı Google Drive Epub İndir


Su Diyarı Mobi İndirme Linkleri


Su Diyarı Yandex Disk Mobi İndir

Su Diyarı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Su Diyarı Etiketleri

Su Diyarı kitabı hakkında genel bilgiler, Su Diyarı kitabının yazarı kimdir, Su Diyarı kitabının özeti, Su Diyarı pdf indirme linki, Su Diyarı epub indirme linki, Su Diyarı mobi indirme linki, Su Diyarı kitabını indir, Su Diyarı kitabı tanıtım bülteni, Su Diyarı arka kapak yazısı, Su Diyarı kitabı kaç sayfa, Su Diyarı hangi yayınevi tarafından basıldı, Su Diyarı kitabının türü nedir, Su Diyarı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU