-->

Kıraç Gökyüzü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kıraç Gökyüzü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kıraç Gökyüzü kitabını inceleyeceğiz. E. E. Sule tarafından yazılan Kıraç Gökyüzü kitabı 2016-06-03 tarihinde yayınlanmıştır. Kıraç Gökyüzü kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kıraç Gökyüzü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca E. E. Sule tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kıraç Gökyüzü Kitabı Tanıtım Bülteni

E. E. Sule tarafından kaleme alınmış Kıraç Gökyüzü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ergenlik çağındaki yetenekli Murtala, şiddetli çatışmalar ve ailesinin başına gelenlerden dolayı değer verdiği her şeyi yitirme tedidiyle karşı karşıya kalır. Hem hakiki hem de hayali canavarlar tarafından kovalanırken sağduyusunu ve yaşanabilir bir gelecek duygusunu korumaya çalışır. Kentin yıkıntılarında izler arar, yanıtların peşine düşer. Nijerya'nın kuzeyindeki modern yaşama dair eşsiz içgörüler sunar. Dinsel çatışmaları ele alışındaki ezber bozan diliyle, yazar E. E. Sule bu romanda, geçiş halindeki bir toplumun etkileyici bir portresini çiziyor.


Kıraç Gökyüzü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kıraç Gökyüzü


Kıraç Gökyüzü Kitabı İndirme Linkleri


Kıraç Gökyüzü Pdf İndirme Linkleri

Kıraç Gökyüzü Yandex Disk Pdf İndir

Kıraç Gökyüzü Google Drive Pdf İndir


Kıraç Gökyüzü Epub İndirme Linkleri

Kıraç Gökyüzü Yandex Disk Ebup İndir

Kıraç Gökyüzü Google Drive Epub İndir


Kıraç Gökyüzü Mobi İndirme Linkleri


Kıraç Gökyüzü Yandex Disk Mobi İndir

Kıraç Gökyüzü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kıraç Gökyüzü Etiketleri

Kıraç Gökyüzü kitabı hakkında genel bilgiler, Kıraç Gökyüzü kitabının yazarı kimdir, Kıraç Gökyüzü kitabının özeti, Kıraç Gökyüzü pdf indirme linki, Kıraç Gökyüzü epub indirme linki, Kıraç Gökyüzü mobi indirme linki, Kıraç Gökyüzü kitabını indir, Kıraç Gökyüzü kitabı tanıtım bülteni, Kıraç Gökyüzü arka kapak yazısı, Kıraç Gökyüzü kitabı kaç sayfa, Kıraç Gökyüzü hangi yayınevi tarafından basıldı, Kıraç Gökyüzü kitabının türü nedir, Kıraç Gökyüzü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU