-->

Kral Suban Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kral Suban Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kral Suban kitabını inceleyeceğiz. Osman Koca tarafından yazılan Kral Suban kitabı 2015-01-12 tarihinde yayınlanmıştır. Kral Suban kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup BEYAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kral Suban hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Osman Koca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kral Suban Kitabı Tanıtım Bülteni

Osman Koca tarafından kaleme alınmış Kral Suban kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Akrep yılının yuvasına sarkan gününde, dokuz büyük orduyla Töksel'den çıktı Suban.Askerlerinin haddi hesabı yoktu. Çölleri susuz kodular,ekinleri talan ettiler. Aylarca çekirgeler, zakkumları yiyip, fareleri kemirdiler. Ağaçlarda ve kayalıklarda gölgelendiler.Taş üstünde taş bırakmadan gündüzleri toprak altında, geceleri ayışıgında ilerlediler. Geçtikleri yerlerin kıyamet sahnesinden farkı yok idi.Tek bir canlı dahi bırakmadılar. Öncü güçler; sayısız yılan adamın vahşi ve çılgınca ilk dünyaya çıktıgını haber verdiler, yaşayanların cağrafyasına…


Kral Suban Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kral Suban


Kral Suban Kitabı İndirme Linkleri


Kral Suban Pdf İndirme Linkleri

Kral Suban Yandex Disk Pdf İndir

Kral Suban Google Drive Pdf İndir


Kral Suban Epub İndirme Linkleri

Kral Suban Yandex Disk Ebup İndir

Kral Suban Google Drive Epub İndir


Kral Suban Mobi İndirme Linkleri


Kral Suban Yandex Disk Mobi İndir

Kral Suban Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kral Suban Etiketleri

Kral Suban kitabı hakkında genel bilgiler, Kral Suban kitabının yazarı kimdir, Kral Suban kitabının özeti, Kral Suban pdf indirme linki, Kral Suban epub indirme linki, Kral Suban mobi indirme linki, Kral Suban kitabını indir, Kral Suban kitabı tanıtım bülteni, Kral Suban arka kapak yazısı, Kral Suban kitabı kaç sayfa, Kral Suban hangi yayınevi tarafından basıldı, Kral Suban kitabının türü nedir, Kral Suban kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU