-->

Mor Şemsiye Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mor Şemsiye Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mor Şemsiye kitabını inceleyeceğiz. Alki Zei tarafından yazılan Mor Şemsiye kitabı 2013-01-08 tarihinde yayınlanmıştır. Mor Şemsiye kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup BU YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mor Şemsiye hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Alki Zei tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mor Şemsiye Kitabı Tanıtım Bülteni

Alki Zei tarafından kaleme alınmış Mor Şemsiye kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Balonla seyahat mümkün. Peki ya bir şemsiye ile? Büyükannelerinin bahçenin bir köşesinde hazır tuttuğu mor şemsiye çocuklara o kadar görkemli ve ulaşılmaz geliyor ki ona ilişkin türlü hayaller kuruyorlar. On yaşındaki kız çocuğu Eleftheria ve kendisinden iki yaş küçük, ikiz erkek kardeşlerinin oyuncakları azdır. Ama onlar yine de yoksulluğun sınırındaki aileleriyle mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmektedirler. Evlerinin üst katında da, Atina'ya yerleşmiş Fransız olan Bay Marsel ile onun himayesine aldığı yeğeni küçük Benoit kalmaktadır. Mor Şemsiye, bu dört çocuğun II.Dünya Savaşı'nın hemen öncesine rastlayan bir dönemde Atina'nın Marusi mahallesindeki hayatları çevresinde döner. Ama romanın odağında Letro diye çağrılan Eleftheria vardır. Onun bir de kendine sakladığı hayalleri olduğunu öğreniriz.


Mor Şemsiye Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mor Şemsiye


Mor Şemsiye Kitabı İndirme Linkleri


Mor Şemsiye Pdf İndirme Linkleri

Mor Şemsiye Yandex Disk Pdf İndir

Mor Şemsiye Google Drive Pdf İndir


Mor Şemsiye Epub İndirme Linkleri

Mor Şemsiye Yandex Disk Ebup İndir

Mor Şemsiye Google Drive Epub İndir


Mor Şemsiye Mobi İndirme Linkleri


Mor Şemsiye Yandex Disk Mobi İndir

Mor Şemsiye Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mor Şemsiye Etiketleri

Mor Şemsiye kitabı hakkında genel bilgiler, Mor Şemsiye kitabının yazarı kimdir, Mor Şemsiye kitabının özeti, Mor Şemsiye pdf indirme linki, Mor Şemsiye epub indirme linki, Mor Şemsiye mobi indirme linki, Mor Şemsiye kitabını indir, Mor Şemsiye kitabı tanıtım bülteni, Mor Şemsiye arka kapak yazısı, Mor Şemsiye kitabı kaç sayfa, Mor Şemsiye hangi yayınevi tarafından basıldı, Mor Şemsiye kitabının türü nedir, Mor Şemsiye kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU