-->

Sad-i Şirazi Bostan Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sad-i Şirazi Bostan Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sad-i Şirazi Bostan kitabını inceleyeceğiz. Doç. Dr. Azmi Bilgin tarafından yazılan Sad-i Şirazi Bostan kitabı 2012-03-23 tarihinde yayınlanmıştır. Sad-i Şirazi Bostan kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup KESİT YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sad-i Şirazi Bostan hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Doç. Dr. Azmi Bilgin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sad-i Şirazi Bostan Kitabı Tanıtım Bülteni

Doç. Dr. Azmi Bilgin tarafından kaleme alınmış Sad-i Şirazi Bostan kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sad-i, bazı hikâyeleri başka kaynaklardan derlenmiş olsa da bizzat şahit olduğu olayları ve başkalarından duyduğu bazı rivayetleri de hikâye biçiminde sunmuştur. Eserde sade ve anlaşılır bir uslüp kullanmış, yer yer tarihi şahsiyetlerin hayatlarından anekdotlar da anlatılmıştır. İdarecierin ve insanların adaletli olmaları, yönetenlerle yönetilenlerin ilişkileri, güzel ahlak sahibi olma, kulluk görevi, hakiki dervişlik, ilahi aşk, tövbe kapısının her zaman açık olduğu gibi birçok konuda insanları bilgilendirmeyi amaç edinmiştir. Bostan hem Doğu'da hem Batı'da çok büyük bir şöhret kazanmış, Farsça öğretiminde başvurulan temel eserlerden birisi olmuştur. Bostan'ın başta Farsça olmak üzere çeşitli dillerde şerhleri vardır. Süruri (ö. 1562), Şem'i (ö.1591), Sudi(ö.1596) ve Hevayi Mustafa Çelebi (ö.1608) tarafından da Türkçe şerhleri yapılmıştır. Bostan'ın 19. Yüzyıldan itibaren İngilizce, Fransızca, Almanca ve Rusça'ya çeşitli çevirileri de yapılmıştır.


Sad-i Şirazi Bostan Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sad-i Şirazi Bostan


Sad-i Şirazi Bostan Kitabı İndirme Linkleri


Sad-i Şirazi Bostan Pdf İndirme Linkleri

Sad-i Şirazi Bostan Yandex Disk Pdf İndir

Sad-i Şirazi Bostan Google Drive Pdf İndir


Sad-i Şirazi Bostan Epub İndirme Linkleri

Sad-i Şirazi Bostan Yandex Disk Ebup İndir

Sad-i Şirazi Bostan Google Drive Epub İndir


Sad-i Şirazi Bostan Mobi İndirme Linkleri


Sad-i Şirazi Bostan Yandex Disk Mobi İndir

Sad-i Şirazi Bostan Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sad-i Şirazi Bostan Etiketleri

Sad-i Şirazi Bostan kitabı hakkında genel bilgiler, Sad-i Şirazi Bostan kitabının yazarı kimdir, Sad-i Şirazi Bostan kitabının özeti, Sad-i Şirazi Bostan pdf indirme linki, Sad-i Şirazi Bostan epub indirme linki, Sad-i Şirazi Bostan mobi indirme linki, Sad-i Şirazi Bostan kitabını indir, Sad-i Şirazi Bostan kitabı tanıtım bülteni, Sad-i Şirazi Bostan arka kapak yazısı, Sad-i Şirazi Bostan kitabı kaç sayfa, Sad-i Şirazi Bostan hangi yayınevi tarafından basıldı, Sad-i Şirazi Bostan kitabının türü nedir, Sad-i Şirazi Bostan kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU