-->

Sadık Ruslan Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sadık Ruslan Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sadık Ruslan kitabını inceleyeceğiz. Georgi Vladimov tarafından yazılan Sadık Ruslan kitabı 2018-04-26 tarihinde yayınlanmıştır. Sadık Ruslan kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup JAGUAR KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sadık Ruslan hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Georgi Vladimov tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sadık Ruslan Kitabı Tanıtım Bülteni

Georgi Vladimov tarafından kaleme alınmış Sadık Ruslan kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Cehennemi, onu cennet sanan bir köpeğin gözünden anlatmak: Kitabın amacını böyle tanımlıyor Vladimov. Sovyet dönemi Rus edebiyatının tıpkı Bulgakov, Platonov gibi değeri çok sonradan anlaşılan dehası Georgi Vladimov'un başyapıtı Sadık Ruslan, yazıldığı yıl (1965) siyasi nedenlerle yayımlanamadı. Fakat mücevher değerindeki bu kitap samizdat yoluyla elden ele dolaşarak zamanla bir kült mertebesine yükseldi ve ancak 1975'te Batı Almanya'da sansürsüz tam metin halinde yayımlanabildi. Sibirya'daki mahkûm kamplarından birinde özel eğitimli, sahibine ve Görev'e sonsuz sadakatle bağlı bir köpektir Ruslan. Ancak bir gün, özellikle Ruslan için düşünülmesi bile imkânsız bir olay gerçekleşir ve her şey altüst olur.  Annesi de bir Gulag kurbanı olan Vladimov'un kaleminden bu muhafız köpeğinin tüm benliğine ve yaşadıklarına şahit olan biz okurlar, Ruslan'la birlikte dönüşü olmayan bir yola gireriz.  Ruslan'ın gözünden yansıyanlar biz iki ayaklı akıllıların ruhlarındaki acımasızlığı, barbarlığı, bencilliği tüm derinliğiyle gösterir. Politik bir alegori, modern bir fabl veya efendi-köle öyküsü… Farklı şekillerde yorumlansa da sarsıcı bir başyapıt olduğunda hemfikir olunan Sadık Ruslan'ı Kayhan Yükseler Rusça aslından çevirdi.


Sadık Ruslan Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sadık Ruslan


Sadık Ruslan Kitabı İndirme Linkleri


Sadık Ruslan Pdf İndirme Linkleri

Sadık Ruslan Yandex Disk Pdf İndir

Sadık Ruslan Google Drive Pdf İndir


Sadık Ruslan Epub İndirme Linkleri

Sadık Ruslan Yandex Disk Ebup İndir

Sadık Ruslan Google Drive Epub İndir


Sadık Ruslan Mobi İndirme Linkleri


Sadık Ruslan Yandex Disk Mobi İndir

Sadık Ruslan Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sadık Ruslan Etiketleri

Sadık Ruslan kitabı hakkında genel bilgiler, Sadık Ruslan kitabının yazarı kimdir, Sadık Ruslan kitabının özeti, Sadık Ruslan pdf indirme linki, Sadık Ruslan epub indirme linki, Sadık Ruslan mobi indirme linki, Sadık Ruslan kitabını indir, Sadık Ruslan kitabı tanıtım bülteni, Sadık Ruslan arka kapak yazısı, Sadık Ruslan kitabı kaç sayfa, Sadık Ruslan hangi yayınevi tarafından basıldı, Sadık Ruslan kitabının türü nedir, Sadık Ruslan kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU