-->

Ahududulu Zaman Dilimi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ahududulu Zaman Dilimi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ahududulu Zaman Dilimi kitabını inceleyeceğiz. Özlem Yılmaz tarafından yazılan Ahududulu Zaman Dilimi kitabı 2018-05-04 tarihinde yayınlanmıştır. Ahududulu Zaman Dilimi kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup SERENCAM yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ahududulu Zaman Dilimi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Özlem Yılmaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ahududulu Zaman Dilimi Kitabı Tanıtım Bülteni

Özlem Yılmaz tarafından kaleme alınmış Ahududulu Zaman Dilimi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Şamil, şizofreni vakalarının tanı ve tedavisiyle uğraşan başarılı bir doktordur. Onun çalışmaları, ilaç firması PLT'nin işine gelmemektedir ve PLT, Şamil ve ailesini sürekli tehdit etmektedir. Tehditleri ciddiye almayıp deneylerine devam eden Şamil ve ailesi, bir gün evlerine dönerken kurşun yağmuruna tutulurlar…   Soluk soluğa okuyacağınız bir maceraya hazırsanız kitabın sayfalarını aralayabilirsiniz. 


Ahududulu Zaman Dilimi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ahududulu Zaman Dilimi


Ahududulu Zaman Dilimi Kitabı İndirme Linkleri


Ahududulu Zaman Dilimi Pdf İndirme Linkleri

Ahududulu Zaman Dilimi Yandex Disk Pdf İndir

Ahududulu Zaman Dilimi Google Drive Pdf İndir


Ahududulu Zaman Dilimi Epub İndirme Linkleri

Ahududulu Zaman Dilimi Yandex Disk Ebup İndir

Ahududulu Zaman Dilimi Google Drive Epub İndir


Ahududulu Zaman Dilimi Mobi İndirme Linkleri


Ahududulu Zaman Dilimi Yandex Disk Mobi İndir

Ahududulu Zaman Dilimi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ahududulu Zaman Dilimi Etiketleri

Ahududulu Zaman Dilimi kitabı hakkında genel bilgiler, Ahududulu Zaman Dilimi kitabının yazarı kimdir, Ahududulu Zaman Dilimi kitabının özeti, Ahududulu Zaman Dilimi pdf indirme linki, Ahududulu Zaman Dilimi epub indirme linki, Ahududulu Zaman Dilimi mobi indirme linki, Ahududulu Zaman Dilimi kitabını indir, Ahududulu Zaman Dilimi kitabı tanıtım bülteni, Ahududulu Zaman Dilimi arka kapak yazısı, Ahududulu Zaman Dilimi kitabı kaç sayfa, Ahududulu Zaman Dilimi hangi yayınevi tarafından basıldı, Ahududulu Zaman Dilimi kitabının türü nedir, Ahududulu Zaman Dilimi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU