-->

Öteki Şehir Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Öteki Şehir Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Öteki Şehir kitabını inceleyeceğiz. Michal Ajvaz tarafından yazılan Öteki Şehir kitabı 2017-05-08 tarihinde yayınlanmıştır. Öteki Şehir kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Öteki Şehir hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Michal Ajvaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Öteki Şehir Kitabı Tanıtım Bülteni

Michal Ajvaz tarafından kaleme alınmış Öteki Şehir kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Michal Ajvaz, Prag'a tuhaf bir övgü niteliği taşıyan bu kitabında Kafka'nın şehrine bu kez merkezin çevresinde gezen hayaletlerle, tuhaf insanlarla, konuşan hayvanlarla ve esrarengiz heykellerle hayat veriyor. Öteki Şehir, sıradan dünyayla çakışan "öteki Prag'a", kütüphanelerin ormanlara dönüştüğü, ayaklarımızın altında gizli geçitlerin açıldığı, yatak örtülerimize dalgaların vurduğu bu görünmez dünyaya dair bir rehber niteliği taşıyor. Jorge Luis Borges'in eserlerinde kullandığı geleneğin ve saplantıların mirasçısı olan, aynı zamanda seçkin Çek fantezi yazarlarının izinden giden Ajvaz'ın Öteki Şehir'i, gözlerimizin görmediği ama bir şekilde varlığını hissettiğimiz dünyalara görünürlük kazandırıyor.   Karlova Sokağı'ndaki antika kitapçıda sıra sıra kitapların önünde bir aşağı bir yukarı yürüyor, arada bir dükkânın camından dışarı bakıyordum. Şiddetli bir kar yağışı başlamıştı. Elimde bir kitap, Aziz Savior Kilisesi'nin duvarının önünde dönüp duran kar tanelerini izledim bir süre. Sonra kitabıma döndüm; kokusunu içime çekiyor, bakışlarımın sayfalar arasında koşturmasına izin veriyor, cümlelerin sırf bağlamından koparıldığı için daha gizemli gelen parçalarını okuyordum. Acelem yoktu; eski kitap kokan, sıcak, sessiz ve sayfalar her çevrildiğinde sanki kitaplar uykularında iç geçiriyormuş gibi hışırtılar duyulan bir odada olmaktan mutluydum. Dışarıdaki karanlığa ve kar fırtınasına çıkmak zorunda olmadığıma seviniyordum.


Öteki Şehir Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Öteki Şehir


Öteki Şehir Kitabı İndirme Linkleri


Öteki Şehir Pdf İndirme Linkleri

Öteki Şehir Yandex Disk Pdf İndir

Öteki Şehir Google Drive Pdf İndir


Öteki Şehir Epub İndirme Linkleri

Öteki Şehir Yandex Disk Ebup İndir

Öteki Şehir Google Drive Epub İndir


Öteki Şehir Mobi İndirme Linkleri


Öteki Şehir Yandex Disk Mobi İndir

Öteki Şehir Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Öteki Şehir Etiketleri

Öteki Şehir kitabı hakkında genel bilgiler, Öteki Şehir kitabının yazarı kimdir, Öteki Şehir kitabının özeti, Öteki Şehir pdf indirme linki, Öteki Şehir epub indirme linki, Öteki Şehir mobi indirme linki, Öteki Şehir kitabını indir, Öteki Şehir kitabı tanıtım bülteni, Öteki Şehir arka kapak yazısı, Öteki Şehir kitabı kaç sayfa, Öteki Şehir hangi yayınevi tarafından basıldı, Öteki Şehir kitabının türü nedir, Öteki Şehir kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU