-->

Algernon'a Çiçekler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Algernon'a Çiçekler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Algernon'a Çiçekler kitabını inceleyeceğiz. Daniel Keyes tarafından yazılan Algernon'a Çiçekler kitabı 2015-03-18 tarihinde yayınlanmıştır. Algernon'a Çiçekler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KORİDOR YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Algernon'a Çiçekler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Daniel Keyes tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Algernon'a Çiçekler Kitabı Tanıtım Bülteni

Daniel Keyes tarafından kaleme alınmış Algernon'a Çiçekler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çok düşük bir IQ ile doğan Charlie, bilim adamlarının, zeka seviyesini artıracak deneysel ameliyatı gerçekleştirmeleri için kusursuz bir adaydır. Bu deney Algernon adındaki laboratuvar faresinde test edilmiş ve büyük bir başarı elde edilmiştir.  Ameliyattan sonra, Charlie'nin durumu günlüğüne yazdığı raporlarla takip edilmeye başlanır. İlk yazdığı raporlara çocuksu bir dil ve imla hataları hakimdir. Ve sonra ameliyat etkisini göstermeye başlar. Charlie artık, insanların kendisiyle dalga geçemeyeceğini ve bir sürü arkadaş edineceğini, aşık olduğu kadına açılabileceğini düşünür. Fakat zekası normalin çok üstüne fırladığından, çevresinde yadırganır, kıskanılır ve istemiş olduğu arkadaşları edinmekte yine başarısız olur ve yine yalnızdır... Bu deney, son derece önemli bir buluş olarak görülüyordu, ta ki Algernon'da ani bir gerileme baş gösterene kadar... Acaba Charlie'de de aynı gerileme olacak mıydı? "İnandırıcı, sürükleyici ve oldukça dokunaklı bir hikaye." New York Times "Heyecan verici bir günlük… Bu kitaptaki bazı sahneleri hayatım boyunca aklımdan çıkarabileceğimi sanmıyorum." The News & Observer "İnsanı içine çeken bir roman, özgün… Önemini uzun süre kaybetmeyecek bir hikaye." Library Journal  


Algernon'a Çiçekler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Algernon'a Çiçekler


Algernon'a Çiçekler Kitabı İndirme Linkleri


Algernon'a Çiçekler Pdf İndirme Linkleri

Algernon'a Çiçekler Yandex Disk Pdf İndir

Algernon'a Çiçekler Google Drive Pdf İndir


Algernon'a Çiçekler Epub İndirme Linkleri

Algernon'a Çiçekler Yandex Disk Ebup İndir

Algernon'a Çiçekler Google Drive Epub İndir


Algernon'a Çiçekler Mobi İndirme Linkleri


Algernon'a Çiçekler Yandex Disk Mobi İndir

Algernon'a Çiçekler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Algernon'a Çiçekler Etiketleri

Algernon'a Çiçekler kitabı hakkında genel bilgiler, Algernon'a Çiçekler kitabının yazarı kimdir, Algernon'a Çiçekler kitabının özeti, Algernon'a Çiçekler pdf indirme linki, Algernon'a Çiçekler epub indirme linki, Algernon'a Çiçekler mobi indirme linki, Algernon'a Çiçekler kitabını indir, Algernon'a Çiçekler kitabı tanıtım bülteni, Algernon'a Çiçekler arka kapak yazısı, Algernon'a Çiçekler kitabı kaç sayfa, Algernon'a Çiçekler hangi yayınevi tarafından basıldı, Algernon'a Çiçekler kitabının türü nedir, Algernon'a Çiçekler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU