-->

Eski Dostlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Eski Dostlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Eski Dostlar kitabını inceleyeceğiz. Erhan Bener tarafından yazılan Eski Dostlar kitabı 2009-11-02 tarihinde yayınlanmıştır. Eski Dostlar kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Eski Dostlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Erhan Bener tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Eski Dostlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Erhan Bener tarafından kaleme alınmış Eski Dostlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İstanbul'un ünlü bir tarihi otelinin egzotik odalarında işlenen bir cinayet... On yıllardır bu otelin koridorlarında gizlenmeyi başarmış tekinsiz sırlar, bastırılmış hırslar, birikmiş nefretler... Tekerlekli sandalyeye mahkum eski güzellik kraliçesi Sofia'nın gizemli trajedisi... Romantik işadamı Tahir Bey'in törensel, metodik otel müdürü Kamil Bey'in inatçı, kötücül maceraperest Mario'nun ise yabanıl aşkları... Suç ve suçluluk kavramlarını sorgulamak isteyen okurlar için, bir yandan ,herşeyin apaçık ortada olduğu bir anlatım, bir yandan da iktidar ilişkilerinin sonuna kadar sorgulandığı bir örgü... Polisiye bir film tadında ve sürükleyiciliğinde bir roman...


Eski Dostlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Eski Dostlar


Eski Dostlar Kitabı İndirme Linkleri


Eski Dostlar Pdf İndirme Linkleri

Eski Dostlar Yandex Disk Pdf İndir

Eski Dostlar Google Drive Pdf İndir


Eski Dostlar Epub İndirme Linkleri

Eski Dostlar Yandex Disk Ebup İndir

Eski Dostlar Google Drive Epub İndir


Eski Dostlar Mobi İndirme Linkleri


Eski Dostlar Yandex Disk Mobi İndir

Eski Dostlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Eski Dostlar Etiketleri

Eski Dostlar kitabı hakkında genel bilgiler, Eski Dostlar kitabının yazarı kimdir, Eski Dostlar kitabının özeti, Eski Dostlar pdf indirme linki, Eski Dostlar epub indirme linki, Eski Dostlar mobi indirme linki, Eski Dostlar kitabını indir, Eski Dostlar kitabı tanıtım bülteni, Eski Dostlar arka kapak yazısı, Eski Dostlar kitabı kaç sayfa, Eski Dostlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Eski Dostlar kitabının türü nedir, Eski Dostlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU