-->

Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabını inceleyeceğiz. A. G. Riddle tarafından yazılan Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabı 2018-03-19 tarihinde yayınlanmıştır. Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca A. G. Riddle tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Kitabı Tanıtım Bülteni

A. G. Riddle tarafından kaleme alınmış Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

70.000 YIL ÖNCE, İNSAN NESLİ TÜKENMENİN EŞİĞİNE GELDİ.  NASIL HAYATTA KALDIĞIMIZI KİMSE BİLMİYORDU.  ŞİMDİYE DEK…   Antarktika açıklarında bir araştırma gemisi buzula gömülü esrarengiz bir yapı keşfeder. Varlığını hayal dahi edemeyecekleri bu gizemli gömü onları insanlık tarihinden de eski, büyük bir labirente sürükleyecektir. Binlerce yıl saklı kalmış bu yerin insan yapımı olması mümkün değildir ve bu keşifle insan evriminin bir sonraki adımına geri sayım başlamıştır; insanlık ya evrimleşecek ya da yok olacaktır.    Dr. Kate Warner Endonezya'daki bir laboratuvarda hayatının en büyük keşfini yapmış, otizmin tedavisini bulmuştur. En azından bulduğunu sanmaktadır. Ama buluşu hem kendisi hem de insan türü için göründüğünden çok daha tehlikelidir; insan evriminin sonraki aşamasını başlatıp dünya nüfusunun %99,9'unu yok etme riski taşımaktadır.  Zamana karşı yarışan Kate, Atlantis Geni'yle ilgili gerçeğin peşine düşer. Genç kadın attığı her adımda binlerce yıllık bir komplo teorisinin ve kendi geçmişinde saklı gizemlerin derinlerine inecektir. İnsanın kökeni hiç de göründüğü gibi değildir ve gelecek, Kate'in vermesi gereken tek bir karara bağlıdır…      İNSANLIĞIN KADERİNİ BELİRLEYECEK SAVAŞ BAŞLADI.      "Atlantis Geni, insanlığın kökenine kadar inen bilimsel bir gizem hikâyesi. Kökenin Gizemi üçlemesinin ilk kitabının çok satmasının sebebi hemen anlaşılabiliyor. A. G. Riddle, genetik bilimi ve tarihten faydalanarak insan türünün  kurtuluşunu kaleme almış."  Seriousreadingcom


Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1


Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Kitabı İndirme Linkleri


Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Pdf İndirme Linkleri

Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Yandex Disk Pdf İndir

Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Google Drive Pdf İndir


Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Epub İndirme Linkleri

Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Yandex Disk Ebup İndir

Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Google Drive Epub İndir


Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Mobi İndirme Linkleri


Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Yandex Disk Mobi İndir

Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Etiketleri

Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabı hakkında genel bilgiler, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabının yazarı kimdir, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabının özeti, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 pdf indirme linki, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 epub indirme linki, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 mobi indirme linki, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabını indir, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabı tanıtım bülteni, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 arka kapak yazısı, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabı kaç sayfa, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 hangi yayınevi tarafından basıldı, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabının türü nedir, Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU