-->

Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabını inceleyeceğiz. Irmak Ertuna Howison tarafından yazılan Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabı 2018-01-24 tarihinde yayınlanmıştır. Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Irmak Ertuna Howison tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Kitabı Tanıtım Bülteni

Irmak Ertuna Howison tarafından kaleme alınmış Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Avrupa'da bir canavar dolaşıyor!    Özgür Çiçek ve Irmak Ertuna Howison, Mary Shelley'nin kült eseri Frankenstein'ın yayımlanışının 200. yıldönümünde Kutsal Kitaplardan Romantiklere, yaratıcılığın tekinsiz diyarlarında canavarın elinden sevgiyle tutarak dolaşıyorlar. Dr. Frankenstein'ın ceset parçalarından yarattığı, sonra da derin bir tiksintiyle yüzüstü bıraktığı öksüz canavar, insanın kıyısında durup sevilmeyi bekledi. Bir insan eli uzansaydı ona, hiç kötülük yapmayacak, sıcak, mutlu çatıların altına sığınacaktı. Yalvardı babasına, kendisine bir eş, onu sevebilecek bir ucube yaratması için. Dünya denilen cehenneme sürgün; sevgisiz, kimsesiz, gittiği her yere dehşet yayan uğursuz bir canavar olarak işlediği cinayetlerde acı dolu bir çığlığın izi vardı: "Baba beni neden terk ettin?"


Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında


Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Kitabı İndirme Linkleri


Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Pdf İndirme Linkleri

Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Yandex Disk Pdf İndir

Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Google Drive Pdf İndir


Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Epub İndirme Linkleri

Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Yandex Disk Ebup İndir

Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Google Drive Epub İndir


Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Mobi İndirme Linkleri


Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Yandex Disk Mobi İndir

Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında Etiketleri

Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabı hakkında genel bilgiler, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabının yazarı kimdir, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabının özeti, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında pdf indirme linki, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında epub indirme linki, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında mobi indirme linki, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabını indir, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabı tanıtım bülteni, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında arka kapak yazısı, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabı kaç sayfa, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında hangi yayınevi tarafından basıldı, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabının türü nedir, Babam Sağ Olsun & Frankenstein 200 yaşında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU