-->

Cam Arılar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Cam Arılar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Cam Arılar kitabını inceleyeceğiz. Ernst Jünger tarafından yazılan Cam Arılar kitabı 2019-01-15 tarihinde yayınlanmıştır. Cam Arılar kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup JAGUAR KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Cam Arılar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ernst Jünger tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Cam Arılar Kitabı Tanıtım Bülteni

Ernst Jünger tarafından kaleme alınmış Cam Arılar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir zamanların süvari yüzbaşısı olsa da, artık beş parasız olan Richard, iş bulmak için ordudan arkadaşı Twinnings'in yardımına başvurur.  Fakat artık devir değişmiştir: Atların yerini tanklar, kahraman askerlerin yerini iş adamları almıştır. Neyse ki Twinnings, Richard için gizemli bir mucit ve iş adamı olan Zapparoni ile bir görüşme ayarlar. Zapparoni otomat üretiminden film endüstrisine birçok alanda muazzam bir güce sahiptir ve bazı işler için Richard gibi birine ihtiyacı vardır.  Görüşme, Zapparoni'nin hem teknoloji harikalarıyla dolu hem de tamamen doğayla bütünleşmiş malikânesinde yapılacaktır. Richard böylesine güçlü ve zeki bir adamın kendisiyle neden görüşmek istediğini merak ederken, geldiği bu büyülü mekânın gizemini de fark eder: Teknolojinin yeni dünyası ile bir askerin eski dünyasının karşılaşmasıdır bu. Distopik kurgusu, felsefi derinliği ve insan ruhunun yeni dünyayla karşılaşması sonucu yaşadığı travmayı tasvir gücüyle türünün en iyileri arasında yer alan Cam Arılar, (1957) adeta bir kâhinin şaşkınlığa uğratan öngörülerinin de romanı.  Yirminci yüzyıl Alman edebiyatının en tartışmalı ve özgün yazarlarından Ernst Jünger'in bu sıradışı eserini Mert Moralı Almanca aslından çevirdi.


Cam Arılar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Cam Arılar


Cam Arılar Kitabı İndirme Linkleri


Cam Arılar Pdf İndirme Linkleri

Cam Arılar Yandex Disk Pdf İndir

Cam Arılar Google Drive Pdf İndir


Cam Arılar Epub İndirme Linkleri

Cam Arılar Yandex Disk Ebup İndir

Cam Arılar Google Drive Epub İndir


Cam Arılar Mobi İndirme Linkleri


Cam Arılar Yandex Disk Mobi İndir

Cam Arılar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Cam Arılar Etiketleri

Cam Arılar kitabı hakkında genel bilgiler, Cam Arılar kitabının yazarı kimdir, Cam Arılar kitabının özeti, Cam Arılar pdf indirme linki, Cam Arılar epub indirme linki, Cam Arılar mobi indirme linki, Cam Arılar kitabını indir, Cam Arılar kitabı tanıtım bülteni, Cam Arılar arka kapak yazısı, Cam Arılar kitabı kaç sayfa, Cam Arılar hangi yayınevi tarafından basıldı, Cam Arılar kitabının türü nedir, Cam Arılar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU