-->

Aşk Burada Çekmiyor Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk Burada Çekmiyor Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk Burada Çekmiyor kitabını inceleyeceğiz. Elyssa Friedland tarafından yazılan Aşk Burada Çekmiyor kitabı 2016-06-10 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk Burada Çekmiyor kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NOVELLA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk Burada Çekmiyor hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Elyssa Friedland tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk Burada Çekmiyor Kitabı Tanıtım Bülteni

Elyssa Friedland tarafından kaleme alınmış Aşk Burada Çekmiyor kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tam bir internet bağımlısı olan Evie bu yüzden çok sevdiği işinden kovulur. Hemen ardından, evliliğe karşı olan eski sevgilisinin İstanbul'da rüya gibi bir düğünle evlendiğini Facebook'tan öğrenir ve çok önemli bir karar alır: İnterneti bırakacaktır!   Artık Evie için Google'da insanları stalk'lamak yok. Facebook'ta eski sevgililerin profillerine bakmak yok. Twitter'da twit okumak yok. Binlerce selfie çekip kaç beğeni alacağını görmek için beklemek yok. Anlamsız kelimelerden hashtag oluşturmak yok. Her an Instagram'da gezinmek yok. FourSquare'den yer bildirimi yapmak yok. YouTube'da Beyoncé şarkılarıyla çılgınca dans eden çocukları izlemek yok. Hepsinden de iyisi artık sevgili bulma siteleri yok.   Şimdi sen de sakin ol ve o elindeki akıllı telefonu yavaşça bir kenara bırak, çünkü bu #akıllıkitap sana bambaşka bir aşk masalı anlatıyor!     YORUMLAR   "Emojiler olmadan da hayatta kalabileceğimizi hatırlatan çok komik bir hikâye. #akıllıkitap!" USA Today   "Aşk Burada Çekmiyor, düşünce yapımıza ve alışkanlıklarımıza cesurca meydan okuyor. Evie'nin hikâyesi eğlenceli bir okuma vaat ediyor." Erin Duffy   "Komik, dinamik, büyüleyici ve en önemlisi kendinizi bulacağınız bir roman. Elyssa Friedland zekice bir bakış açısıyla kaleme aldığı bu aşk hikâyesiyle bize değişimi hatırlatıyor." Amazon


Aşk Burada Çekmiyor Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk Burada Çekmiyor


Aşk Burada Çekmiyor Kitabı İndirme Linkleri


Aşk Burada Çekmiyor Pdf İndirme Linkleri

Aşk Burada Çekmiyor Yandex Disk Pdf İndir

Aşk Burada Çekmiyor Google Drive Pdf İndir


Aşk Burada Çekmiyor Epub İndirme Linkleri

Aşk Burada Çekmiyor Yandex Disk Ebup İndir

Aşk Burada Çekmiyor Google Drive Epub İndir


Aşk Burada Çekmiyor Mobi İndirme Linkleri


Aşk Burada Çekmiyor Yandex Disk Mobi İndir

Aşk Burada Çekmiyor Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk Burada Çekmiyor Etiketleri

Aşk Burada Çekmiyor kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk Burada Çekmiyor kitabının yazarı kimdir, Aşk Burada Çekmiyor kitabının özeti, Aşk Burada Çekmiyor pdf indirme linki, Aşk Burada Çekmiyor epub indirme linki, Aşk Burada Çekmiyor mobi indirme linki, Aşk Burada Çekmiyor kitabını indir, Aşk Burada Çekmiyor kitabı tanıtım bülteni, Aşk Burada Çekmiyor arka kapak yazısı, Aşk Burada Çekmiyor kitabı kaç sayfa, Aşk Burada Çekmiyor hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk Burada Çekmiyor kitabının türü nedir, Aşk Burada Çekmiyor kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU