-->

Minyatürcü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Minyatürcü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Minyatürcü kitabını inceleyeceğiz. Jessie Burton tarafından yazılan Minyatürcü kitabı 2015-03-13 tarihinde yayınlanmıştır. Minyatürcü kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Minyatürcü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jessie Burton tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Minyatürcü Kitabı Tanıtım Bülteni

Jessie Burton tarafından kaleme alınmış Minyatürcü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

1686 senesinin soğuk bir sonbahar gününde, on sekiz yaşındaki Nella Oortman, saygın tüccar Johannes Brandt'ın karısı olarak yeni bir hayata başlamak üzere Amsterdam'a gelir. Ancak yeni evi tüm ihtişamına rağmen pek kucaklayıcı değildir. Kibar ama mesafeli bir adam olan Johannes daima çalışma odasında ya da ambarındaki bürosunda zaman geçirmekte, Nella'yı sivri dilli bir kadın olan kız kardeşi Marin'le baş başa bırakmaktadır. Ancak Johannes'in kendisine düğün hediyesi olarak evlerinin dolap boyutlarında bir maketini vermesiyle Nella'nın dünyası değişir. Hediyesini dayayıp döşemek isteyen Nella, bir minyatürcünün yardımına başvurur. Gizemli bir sanatçı olan bu kişinin minik eserleri, gerçek yaşamdaki karşılıklarını ürkütücü ve beklenmedik şekillerde yansıtmaktadır… Ancak Nella evlerinin sıradışı gizemlerini keşfederken, tüm ev halkını bekleyen tehlikeleri anlamaya ve onlardan korkmaya da başlar. Bu baskıcı ve dindar toplumda, farklı olmak toplumun ahlaki dokusu için bir tehdittir ve Johannes gibi zengin bir adam bile güvende değildir. Onları bekleyen kaderi sadece bir kişi görüyor gibidir. Minyatürcü onların kurtuluşunun anahtarı mıdır… yoksa yıkımlarının mimarı mı?  


Minyatürcü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Minyatürcü


Minyatürcü Kitabı İndirme Linkleri


Minyatürcü Pdf İndirme Linkleri

Minyatürcü Yandex Disk Pdf İndir

Minyatürcü Google Drive Pdf İndir


Minyatürcü Epub İndirme Linkleri

Minyatürcü Yandex Disk Ebup İndir

Minyatürcü Google Drive Epub İndir


Minyatürcü Mobi İndirme Linkleri


Minyatürcü Yandex Disk Mobi İndir

Minyatürcü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Minyatürcü Etiketleri

Minyatürcü kitabı hakkında genel bilgiler, Minyatürcü kitabının yazarı kimdir, Minyatürcü kitabının özeti, Minyatürcü pdf indirme linki, Minyatürcü epub indirme linki, Minyatürcü mobi indirme linki, Minyatürcü kitabını indir, Minyatürcü kitabı tanıtım bülteni, Minyatürcü arka kapak yazısı, Minyatürcü kitabı kaç sayfa, Minyatürcü hangi yayınevi tarafından basıldı, Minyatürcü kitabının türü nedir, Minyatürcü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU