-->

Çam Yeşili Sokağı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çam Yeşili Sokağı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çam Yeşili Sokağı kitabını inceleyeceğiz. Debbie Macomber tarafından yazılan Çam Yeşili Sokağı kitabı 2017-06-30 tarihinde yayınlanmıştır. Çam Yeşili Sokağı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NOVELLA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çam Yeşili Sokağı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Debbie Macomber tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çam Yeşili Sokağı Kitabı Tanıtım Bülteni

Debbie Macomber tarafından kaleme alınmış Çam Yeşili Sokağı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bilin bakalım ne oldu… Âşık olacak gibiyim! Hem de Mack McAfee'ye. Hatırlarsınız, minik bebeğim Noelle'le geçen bahardan beri Mack'in komşusuyuz. Tabii şüphelerim de yok değil, bildiğiniz gibi söz konusu erkekler olunca pek harika kararlar verdiğim söylenemez. Bebeğimin babası bunun en güzel örneği. Velayet davası açarsa diye de ödüm patlıyor. Ah, bu arada söylemeyi unuttum; yeni evimde bulduğum İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma mektuplar beni bambaşka bir dünyaya götürdü. Mack'le onları yazan askerin ve "hayatımın aşkı" dediği kadının kim olduğunu bulmaya çalışıyoruz, epey yol kat ettik. Bir ara uğrayın da soğuk çay eşliğinde mektupları okuyalım. Hem ortak arkadaşlarımızın adadaki maceralarını da bir bir anlatırım. Belki sevgili Mack de bize eşlik eder. Bekliyoruz.


Çam Yeşili Sokağı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çam Yeşili Sokağı


Çam Yeşili Sokağı Kitabı İndirme Linkleri


Çam Yeşili Sokağı Pdf İndirme Linkleri

Çam Yeşili Sokağı Yandex Disk Pdf İndir

Çam Yeşili Sokağı Google Drive Pdf İndir


Çam Yeşili Sokağı Epub İndirme Linkleri

Çam Yeşili Sokağı Yandex Disk Ebup İndir

Çam Yeşili Sokağı Google Drive Epub İndir


Çam Yeşili Sokağı Mobi İndirme Linkleri


Çam Yeşili Sokağı Yandex Disk Mobi İndir

Çam Yeşili Sokağı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çam Yeşili Sokağı Etiketleri

Çam Yeşili Sokağı kitabı hakkında genel bilgiler, Çam Yeşili Sokağı kitabının yazarı kimdir, Çam Yeşili Sokağı kitabının özeti, Çam Yeşili Sokağı pdf indirme linki, Çam Yeşili Sokağı epub indirme linki, Çam Yeşili Sokağı mobi indirme linki, Çam Yeşili Sokağı kitabını indir, Çam Yeşili Sokağı kitabı tanıtım bülteni, Çam Yeşili Sokağı arka kapak yazısı, Çam Yeşili Sokağı kitabı kaç sayfa, Çam Yeşili Sokağı hangi yayınevi tarafından basıldı, Çam Yeşili Sokağı kitabının türü nedir, Çam Yeşili Sokağı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU