-->

Dünya Küçük Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dünya Küçük Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dünya Küçük kitabını inceleyeceğiz. Ali Perşembe tarafından yazılan Dünya Küçük kitabı 2016-02-18 tarihinde yayınlanmıştır. Dünya Küçük kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup SCALA YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dünya Küçük hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ali Perşembe tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dünya Küçük Kitabı Tanıtım Bülteni

Ali Perşembe tarafından kaleme alınmış Dünya Küçük kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Küçüklüğümüzde radyoda "Kırk Ambar"diye bir program vardı. Malummatfüruş meşhedi bilgilerini paylaşır, bizi bilmediğimiz dünyalara götürür, bilgilerimizi arttırırdı. Ali Perşembede aklımıza gelmeyecek kişileri, olayları, tarihleri ve mekânları birbirine bağlayarak bizi zamanın ve ülkelerin/şehirlerin üzerinden aşırarak insanlık tarihiyle buluşturuyor. Üstelik de bunu çok keyifli bir dille anlatıyor." Soli Özel "12'nci Yüzyıl'da Beytelhaym'da çocuğunu tokatlayan bir fırıncının, rahmetli babamın 1927 yılında Bulgaristan'dan Türkiye'ye gelmesinde ne etkisi olduğunu bu kitap sayesinde öğrendim." Ertuğrul Özkök   "İnsanlar ikiye ayrılır: Bilgiyi sevenler ve sevmeyenler…Eğer sevenlerdenseniz, Ali Perşembe'nin kitabında yeni kitabınızı buldunuz. Tek okumalık değil, dönüp dönüp yeniden bakmalık." İsmet Berkan


Dünya Küçük Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dünya Küçük


Dünya Küçük Kitabı İndirme Linkleri


Dünya Küçük Pdf İndirme Linkleri

Dünya Küçük Yandex Disk Pdf İndir

Dünya Küçük Google Drive Pdf İndir


Dünya Küçük Epub İndirme Linkleri

Dünya Küçük Yandex Disk Ebup İndir

Dünya Küçük Google Drive Epub İndir


Dünya Küçük Mobi İndirme Linkleri


Dünya Küçük Yandex Disk Mobi İndir

Dünya Küçük Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dünya Küçük Etiketleri

Dünya Küçük kitabı hakkında genel bilgiler, Dünya Küçük kitabının yazarı kimdir, Dünya Küçük kitabının özeti, Dünya Küçük pdf indirme linki, Dünya Küçük epub indirme linki, Dünya Küçük mobi indirme linki, Dünya Küçük kitabını indir, Dünya Küçük kitabı tanıtım bülteni, Dünya Küçük arka kapak yazısı, Dünya Küçük kitabı kaç sayfa, Dünya Küçük hangi yayınevi tarafından basıldı, Dünya Küçük kitabının türü nedir, Dünya Küçük kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU