-->

Değerleme İçin Küçük Kitap Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Değerleme İçin Küçük Kitap kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Değerleme İçin Küçük Kitap kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Değerleme İçin Küçük Kitap kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Aswath Damodoran, esasen bireysel yatırımcıları düşünerek hazırladığı bu rehberde, güçlü teori ve iyi uygulamaları, yeni başlayanların bile kolayca anlayıp uygulayabileceği yalın bir dille anlatıyor. Örnek vaka analizleri ve modellerle de hakikaten kıymetli bir değerleme anlayışı sunuyor." Erhan Topaç - Gedik Yatırım, Yönetim Kurulu Başkanı   "Mükemmel Bir Yol Haritası." Ali Kerim Akkoyunlu - Gedik Yatırım Araştırma Direktörü "Damodaran'ın Değerleme İçin Küçük Kitabı hakkında 'küçük' hiçbir şey yoktur. Tüm işletme değerlemelerinin dayanağını oluşturan ve kendisinin yüzlerce sayfalık klasiklerinde anlatılan çeşitli fikirler bütünü, aynı özen, açıklık, keskinlik ve akıl seviyesinde buradadır." Anant K. Sundaram - Profesör, Tuck İşletme Fakültesi, Dartmouth Koleji   "Değerleme için Küçük Kitap öğrencilerime ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim harika bir kitaptır. Bu kitap, güçlü bir teori ve iyi uygulamaların etkileyici bir sentezidir. Yeni başlayanlar için tamamıyla uygundur. Aynı zamanda finans uzmanlarının profesyonel kütüphanesine yapılan önemli bir katkıdır. Tereddütsüz sahip olun." Pablo Fernandez - Finans Profesörü, IESE İşletme Fakültesi, İspanya   "Damodaran'ın hızlı okunan kitabı, gerek kurumsal gerekse de çok yönlü bireysel yatırımcılar için değerli açılımlar sunmaktadır. Damodaran, 'değer yaratan etkenleri'; 'içsel' (gelir yaklaşımı) ve 'göreceli' (piyasa yaklaşımı) analiz sınırlarında, farklı hisse senetleri için geniş bir kategoride tanımlamaktadır.Damodaran ayrıca bakılacak en önemli faktörleri ve her bir kategori için bunların değerlemede nasıl ele alınacağını da göstermektedir." Shannon Pratt Başkan ve İcra Kurulu Başkanı, Shannon Pratt Valuations  

***** Değerleme İçin Küçük Kitap kitabını için satın alma linkleri:
Değerleme İçin Küçük Kitap kitabını satın al

***** Değerleme İçin Küçük Kitap indirme linkleri:
Değerleme İçin Küçük Kitap kitabını PDF İndir
Değerleme İçin Küçük Kitap kitabını ePub İndir
Değerleme İçin Küçük Kitap kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Değerleme İçin Küçük Kitap kitabını ele aldık. Değerleme İçin Küçük Kitap kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Değerleme İçin Küçük Kitap kitabının yazarı, Değerleme İçin Küçük Kitap kitabının fiyatı ve Değerleme İçin Küçük Kitap yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Değerleme İçin Küçük Kitap kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Değerleme İçin Küçük Kitap kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Değerleme İçin Küçük Kitap kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Değerleme İçin Küçük Kitap kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU