-->

İkinci El Bakire Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İkinci El Bakire Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İkinci El Bakire kitabını inceleyeceğiz. İlker Ortaç tarafından yazılan İkinci El Bakire kitabı 2010-06-30 tarihinde yayınlanmıştır. İkinci El Bakire kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İkinci El Bakire hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İlker Ortaç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İkinci El Bakire Kitabı Tanıtım Bülteni

İlker Ortaç tarafından kaleme alınmış İkinci El Bakire kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

kırmızı ışık, sarı, yeşil? yürümeye başladın. solundan hızla gelen araba var, önce asfaltı kazıyan sesi çarptı suratına, kafanı çevirdin baktın. yavaşlamıyor, hiç yavaşlamıyor, hiç? yaklaşıyor daha da yaklaşıyor, görüyorsun. duracak gibi değil ve hatta durmadı da. vurdu sana. yerdesin şimdi. her yer kan. yokum artık ben. hayat? ve illa ki, adamı kimseler sevmeyecek daha, leş gibi Balık kokuyorken üstü başı. o, yaşadığı bir romanın merkezindekine, yazdığı bir romanla armağan verir. verdiği armağan biraz ceza, biraz azap. Kırmızı Balık gitmiş, ardından kışlıklar çıkartılmıştır, bacaklarında meşgul tonu verilmiş bir titreme, nefesi eski bir ramazan davulcusu, elleri damarsızdır artık, oysa ki sizin bunlarla hiç alakanız yokken, az sonra; bu arka kapak size bir muhabbet tellalı gibi bu kitabı satacak ve tüm bilinciniz okuduklarınızın kucağına oturacak. herhangi bir sağlık güvenceniz yoksa eğer, para, iyi bir eğitim ve bir çoğunun fantezilerini asimile edebilecek kışkırtıcılığa sahipken yaşamını fosseptiğe çeviren, bir dişinin, hastane bahçelerinde sabahlarken, bipolar mı, şizofren mi ya da her birinden birer parçaya mı sahip, yoksa sapasağlamken, sadece yapacakların öncesinde kılıf mı hazırlıyor sorusunun cevabına beyninizle yataklık etmeyin. kitabı yerine bırakın ve kaldığınız yerden hayatınıza devam edin.


İkinci El Bakire Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İkinci El Bakire


İkinci El Bakire Kitabı İndirme Linkleri


İkinci El Bakire Pdf İndirme Linkleri

İkinci El Bakire Yandex Disk Pdf İndir

İkinci El Bakire Google Drive Pdf İndir


İkinci El Bakire Epub İndirme Linkleri

İkinci El Bakire Yandex Disk Ebup İndir

İkinci El Bakire Google Drive Epub İndir


İkinci El Bakire Mobi İndirme Linkleri


İkinci El Bakire Yandex Disk Mobi İndir

İkinci El Bakire Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İkinci El Bakire Etiketleri

İkinci El Bakire kitabı hakkında genel bilgiler, İkinci El Bakire kitabının yazarı kimdir, İkinci El Bakire kitabının özeti, İkinci El Bakire pdf indirme linki, İkinci El Bakire epub indirme linki, İkinci El Bakire mobi indirme linki, İkinci El Bakire kitabını indir, İkinci El Bakire kitabı tanıtım bülteni, İkinci El Bakire arka kapak yazısı, İkinci El Bakire kitabı kaç sayfa, İkinci El Bakire hangi yayınevi tarafından basıldı, İkinci El Bakire kitabının türü nedir, İkinci El Bakire kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU