-->

İlk Deneme Yazılarım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İlk Deneme Yazılarım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İlk Deneme Yazılarım kitabını inceleyeceğiz. Nermin Lara Bilici tarafından yazılan İlk Deneme Yazılarım kitabı 2018-04-18 tarihinde yayınlanmıştır. İlk Deneme Yazılarım kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup ÖNEL YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İlk Deneme Yazılarım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nermin Lara Bilici tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İlk Deneme Yazılarım Kitabı Tanıtım Bülteni

Nermin Lara Bilici tarafından kaleme alınmış İlk Deneme Yazılarım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sevgili Okurlarım, Bu benim ilk kitabım olduğu için daha önce benimle tanışma fırsatımız olmadı. Benim adım Nermin Lara Bilici. 18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri hep etrafımı gözlemleyen, öğrenmeye çok meraklı biriyim. İlkokula başladığım dönemlerde o kadar içine kapanık ve çekingen biriydim ki, insanlar da benimle hiç konuşmak istemezlerdi ve beni dışlarlardı. Fakat daha sonra büyüdükçe iyiyi kötüden, doğruyu yanlıştan ayırt edebilmeyi fark ettiğim zaman çekingenliğimin çok gereksiz olduğunun farkına vardım. Evet, belki zor oldu ama karakterimin bu yönünü bir şekilde değiştirmeyi başardım. Şu anda toplum içinde rahatlıkla konuşabilen biriyim. Bu arada 18 yıl, hayatımda bir sürü olay oldu. Bunlardan bazısı çok iyiyken, bazısı da hatırlamak istemeyeceğim kadar kötü şeylerdi; ama hayat bu. Hayat, acısıyla tatlısıyla güzel ve insan, hayatında kötü şeyler olmadan güçlü olmayı öğrenemiyor. Hayatta yaşadığım iyi veya kötü her şey bana yepyeni bir şey öğretti. Ben de yaşadığım olaylardan, deneyimlerimden, duygularımdan ve gözlemlerimden esinlenerek siz değerli okurlarıma bu deneme kitabımı yazdım. Umarım beğenirsiniz. Bu kitaptan elde edilecek tüm gelirler MİKA-DER'e bağışlanacaktır.


İlk Deneme Yazılarım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İlk Deneme Yazılarım


İlk Deneme Yazılarım Kitabı İndirme Linkleri


İlk Deneme Yazılarım Pdf İndirme Linkleri

İlk Deneme Yazılarım Yandex Disk Pdf İndir

İlk Deneme Yazılarım Google Drive Pdf İndir


İlk Deneme Yazılarım Epub İndirme Linkleri

İlk Deneme Yazılarım Yandex Disk Ebup İndir

İlk Deneme Yazılarım Google Drive Epub İndir


İlk Deneme Yazılarım Mobi İndirme Linkleri


İlk Deneme Yazılarım Yandex Disk Mobi İndir

İlk Deneme Yazılarım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İlk Deneme Yazılarım Etiketleri

İlk Deneme Yazılarım kitabı hakkında genel bilgiler, İlk Deneme Yazılarım kitabının yazarı kimdir, İlk Deneme Yazılarım kitabının özeti, İlk Deneme Yazılarım pdf indirme linki, İlk Deneme Yazılarım epub indirme linki, İlk Deneme Yazılarım mobi indirme linki, İlk Deneme Yazılarım kitabını indir, İlk Deneme Yazılarım kitabı tanıtım bülteni, İlk Deneme Yazılarım arka kapak yazısı, İlk Deneme Yazılarım kitabı kaç sayfa, İlk Deneme Yazılarım hangi yayınevi tarafından basıldı, İlk Deneme Yazılarım kitabının türü nedir, İlk Deneme Yazılarım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU