-->

Küçük Harfli Mutluluklar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Küçük Harfli Mutluluklar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Küçük Harfli Mutluluklar kitabını inceleyeceğiz. Haldun Taner tarafından yazılan Küçük Harfli Mutluluklar kitabı 2019-07-12 tarihinde yayınlanmıştır. Küçük Harfli Mutluluklar kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Küçük Harfli Mutluluklar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Haldun Taner tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Küçük Harfli Mutluluklar Kitabı Tanıtım Bülteni

Haldun Taner tarafından kaleme alınmış Küçük Harfli Mutluluklar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Böylece yaz geçti, güz geçti, kış geçti. İlkbahar gelip de mayıs güneşi bir genç kızınkine benzeyen ılık nefesini tabiata hohlayınca bademler birden beyazlara büründü. Kırlar kokularını süründü. Deniz aniden duruldu. O sakin mavisini yeniden buldu. Bu arada ihtiyar kavak da tomurcuklanıp yaprak açmıştı. Haldun Taner'in tamamı YKY'den çıkan yedi öykü kitabından seçilen dokuz öykünün yer aldığı Küçük Harfli Mutluluklar genç okurlar ve Haldun Taner edebiyatına yeni başlayanlar için bir giriş kitabı niteliğinde. Kitabı hazırlayan Murat Yalçın sunuş yazısında şöyle diyor: "Nereden bakılsa, hayata bakışındaki derin ve keskin gözlem gücü, insanı ele alışındaki olgunluk ve incelik, durumları ortaya koyuşundaki kültürel zenginlik, anlatımındaki sağlam yapı ve mizahın imbiğinden geçen ışıltılı üslubuyla klasikleşmiş bir yazar çıkar karşımıza. İstanbul Türkçesini, İstanbul ağzını iyi bilen yazarlarımızın başında gelir. Ne de olsa Ahmet Rasim, Ahmet Midhat, Hüseyin Rahmi Gürpınar, Refik Halid Karay, Memduh Şevket Esendal onun ustalarıydı. Bu yedi kitaptan seçtiğimiz dokuz öyküyü okuduğunuzda öykücülüğümüzün bu büyük ustasını daha çok benimseyeceğinizi ve bütün kitaplarını okuma isteği duyacağınızı umut ediyoruz."


Küçük Harfli Mutluluklar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Küçük Harfli Mutluluklar


Küçük Harfli Mutluluklar Kitabı İndirme Linkleri


Küçük Harfli Mutluluklar Pdf İndirme Linkleri

Küçük Harfli Mutluluklar Yandex Disk Pdf İndir

Küçük Harfli Mutluluklar Google Drive Pdf İndir


Küçük Harfli Mutluluklar Epub İndirme Linkleri

Küçük Harfli Mutluluklar Yandex Disk Ebup İndir

Küçük Harfli Mutluluklar Google Drive Epub İndir


Küçük Harfli Mutluluklar Mobi İndirme Linkleri


Küçük Harfli Mutluluklar Yandex Disk Mobi İndir

Küçük Harfli Mutluluklar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Küçük Harfli Mutluluklar Etiketleri

Küçük Harfli Mutluluklar kitabı hakkında genel bilgiler, Küçük Harfli Mutluluklar kitabının yazarı kimdir, Küçük Harfli Mutluluklar kitabının özeti, Küçük Harfli Mutluluklar pdf indirme linki, Küçük Harfli Mutluluklar epub indirme linki, Küçük Harfli Mutluluklar mobi indirme linki, Küçük Harfli Mutluluklar kitabını indir, Küçük Harfli Mutluluklar kitabı tanıtım bülteni, Küçük Harfli Mutluluklar arka kapak yazısı, Küçük Harfli Mutluluklar kitabı kaç sayfa, Küçük Harfli Mutluluklar hangi yayınevi tarafından basıldı, Küçük Harfli Mutluluklar kitabının türü nedir, Küçük Harfli Mutluluklar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU