-->

Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabını inceleyeceğiz. Peride Nigar tarafından yazılan Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabı 2017-05-01 tarihinde yayınlanmıştır. Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabı Hiciv-Mizah türünde yayınlanmış olup MOSTAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Peride Nigar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Kitabı Tanıtım Bülteni

Peride Nigar tarafından kaleme alınmış Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

O, şindiki tazelerin mikro blog dedikleri ve her nevi işler için icat olunmuş frenk kafasıynan işliyen sistemi bir yana tutun, bizim Jale'nin bildiklerini, aktardıklarını bir yana. Kendisi Ceride-i Havadis, Tercüman- ı Ahvâl ve Tanin gazetelerinde diktecilik yapmış ve ayrıca jurnal yazılarını öğrenmeye de matuf olduğundan kısa bir vakit sonra gazeteciliğin inceliklerini öğrenmişti. Şu bizim Jale biraz daha taze olaydı bu sistemi icat edebilirdi zannımca. Şindi bu sosyal medya işleyişinde bir akış varmış. O akışın çok yoğun olduğu zamanlar, bir de çok tenha olduğu anlar var imiş. İşte tam  olarak ben de onu söylemek istiyorum. Bizim Jale'nin de duyduğu havadisleri birbiri ardınca sıraladığı zamanlar var, bir de pek keyfi olmadığında üç beşini işittiğimiz an lar… Serde gazetecilik var tabi. Şu Kadıköyünü karış karış gezer malzemeyi toplar. Bazan onunla yetinmez Üsküdar'a gider. Aman ya Rabbim, ne jurnalller yapar ne! Az buçuk da terelellidir benim gibi. E, anacığım artık bu yaşta bizi idare edeceksi niz. Biz gene idare edilecek cinsteniz. Ya Cezbe Efendi? Aman diyeyim. O kelli felli olmaklığıyla övünüp bize, "Benim kütüphane kadar kafam oldu, sizin bir kocanız  olamadı." der ve giderdi.


Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı?


Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Kitabı İndirme Linkleri


Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Pdf İndirme Linkleri

Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Yandex Disk Pdf İndir

Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Google Drive Pdf İndir


Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Epub İndirme Linkleri

Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Yandex Disk Ebup İndir

Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Google Drive Epub İndir


Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Mobi İndirme Linkleri


Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Yandex Disk Mobi İndir

Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? Etiketleri

Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabı hakkında genel bilgiler, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabının yazarı kimdir, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabının özeti, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? pdf indirme linki, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? epub indirme linki, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? mobi indirme linki, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabını indir, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabı tanıtım bülteni, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? arka kapak yazısı, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabı kaç sayfa, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? hangi yayınevi tarafından basıldı, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabının türü nedir, Jurnal Jale mi Sosyal Medya mı? kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU