-->

Katip Bartleby (Karton Kapak) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Katip Bartleby (Karton Kapak) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabını inceleyeceğiz. Herman Melville tarafından yazılan Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabı 2019-01-12 tarihinde yayınlanmıştır. Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Katip Bartleby (Karton Kapak) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Herman Melville tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Katip Bartleby (Karton Kapak) Kitabı Tanıtım Bülteni

Herman Melville tarafından kaleme alınmış Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Herman Melville (1819-1891): Amerikan edebiyatının en büyük yazarlarından biridir. Küçük yaşta çalışmak zorunda kaldı, dört yılını denizlerde geçirdi. Bu tecrübesi tüm eserlerine, özellikle de en büyük eseri sayılan Moby Dick'e yansıdı. Moby Dick, Kâtip Bartleby, Benito Cereno, Billy Budd gibi bugün hepsi birer klasik olan eserler vermesine rağmen yaşarken pek ilgi görmeyen Melville, yirminci yüzyılın ilk yarısında âdeta yeniden keşfedildi. İlk kez 1853 yılında Putnam's Monthly Magazine'de tefrika edilen Kâtip Bartleby, 1856'da Piazza Tales adlı hikâye kitabında yayımlanmıştır. Melville bu kısa ama çarpıcı hikâyesinde "en iyi hayat en kolay hayattır inancına derinden bağlı" bir Wall-Street avukatının, "yapmamayı tercih eden" Bartleby'yi işe almasıyla bu inancının ve hayatının temellerinden sarsılmasını anlatır. Yirminci yüzyıl edebiyatını derinden etkileyen Bartleby dünya edebiyatının simge karakterlerinden biri, hayata karşı takınılan alabildiğine net bir tavrın ismidir. Kâtip Bartleby bir reddedişin, bir direnişin, nihayet insanın kendisi olarak kalma iradesinin ölümsüz simgesidir.


Katip Bartleby (Karton Kapak) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Katip Bartleby (Karton Kapak)


Katip Bartleby (Karton Kapak) Kitabı İndirme Linkleri


Katip Bartleby (Karton Kapak) Pdf İndirme Linkleri

Katip Bartleby (Karton Kapak) Yandex Disk Pdf İndir

Katip Bartleby (Karton Kapak) Google Drive Pdf İndir


Katip Bartleby (Karton Kapak) Epub İndirme Linkleri

Katip Bartleby (Karton Kapak) Yandex Disk Ebup İndir

Katip Bartleby (Karton Kapak) Google Drive Epub İndir


Katip Bartleby (Karton Kapak) Mobi İndirme Linkleri


Katip Bartleby (Karton Kapak) Yandex Disk Mobi İndir

Katip Bartleby (Karton Kapak) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Katip Bartleby (Karton Kapak) Etiketleri

Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabı hakkında genel bilgiler, Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabının yazarı kimdir, Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabının özeti, Katip Bartleby (Karton Kapak) pdf indirme linki, Katip Bartleby (Karton Kapak) epub indirme linki, Katip Bartleby (Karton Kapak) mobi indirme linki, Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabını indir, Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabı tanıtım bülteni, Katip Bartleby (Karton Kapak) arka kapak yazısı, Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabı kaç sayfa, Katip Bartleby (Karton Kapak) hangi yayınevi tarafından basıldı, Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabının türü nedir, Katip Bartleby (Karton Kapak) kitabı kime aittir.


1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU