-->

Koleksiyoncu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Koleksiyoncu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Koleksiyoncu kitabını inceleyeceğiz. Fiona Cummins tarafından yazılan Koleksiyoncu kitabı 2019-02-25 tarihinde yayınlanmıştır. Koleksiyoncu kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup PANAMA YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Koleksiyoncu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fiona Cummins tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Koleksiyoncu Kitabı Tanıtım Bülteni

Fiona Cummins tarafından kaleme alınmış Koleksiyoncu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kemiklerinize kadar ürpertecek bir seri katil. Hannibal Lecter'dan daha korkunç bir psikopat. Çok sıradan bir hayat yaşıyor. -Kimi zaman. Öyle bir geçmişi var ki bazı davranışlarının sebebini açıklıyor. -Çoğu zaman. Korkunç hobisini anlamaksa imkansız. -Hem de her zaman. Her şeyi gayet iyi planlıyor. Farklı iki ayrı hayat sürüyor. Şimdi de koleksiyonuna yeni bir şeyler katmak istiyor. Yıllardır devam eden saplantısını beslemek üzere bir kez daha ava çıkmaya hazırlanıyor. İzini sürdüğü çocuklar, katil için teşhir edilmeyi bekleyen ve kendisini büyüleyen eşsiz örneklerdir. Gölgelerin arasında saklansa da aslında tanınmaya hevesli bir koleksiyoncudur. Bu ölümcül oyunda kesin olan tek bir şey vardır: Elde edenler sevinecek kaybedenlerse üzülecektir.


Koleksiyoncu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Koleksiyoncu


Koleksiyoncu Kitabı İndirme Linkleri


Koleksiyoncu Pdf İndirme Linkleri

Koleksiyoncu Yandex Disk Pdf İndir

Koleksiyoncu Google Drive Pdf İndir


Koleksiyoncu Epub İndirme Linkleri

Koleksiyoncu Yandex Disk Ebup İndir

Koleksiyoncu Google Drive Epub İndir


Koleksiyoncu Mobi İndirme Linkleri


Koleksiyoncu Yandex Disk Mobi İndir

Koleksiyoncu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Koleksiyoncu Etiketleri

Koleksiyoncu kitabı hakkında genel bilgiler, Koleksiyoncu kitabının yazarı kimdir, Koleksiyoncu kitabının özeti, Koleksiyoncu pdf indirme linki, Koleksiyoncu epub indirme linki, Koleksiyoncu mobi indirme linki, Koleksiyoncu kitabını indir, Koleksiyoncu kitabı tanıtım bülteni, Koleksiyoncu arka kapak yazısı, Koleksiyoncu kitabı kaç sayfa, Koleksiyoncu hangi yayınevi tarafından basıldı, Koleksiyoncu kitabının türü nedir, Koleksiyoncu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU