-->

On Derin Ayak İzi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


On Derin Ayak İzi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda On Derin Ayak İzi kitabını inceleyeceğiz. Lüset Kohen Fins tarafından yazılan On Derin Ayak İzi kitabı 2018-07-18 tarihinde yayınlanmıştır. On Derin Ayak İzi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup GATE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. On Derin Ayak İzi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lüset Kohen Fins tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


On Derin Ayak İzi Kitabı Tanıtım Bülteni

Lüset Kohen Fins tarafından kaleme alınmış On Derin Ayak İzi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hayat bir tecrübeler silsilesi midir yoksa sağlam bir dayanıklılık sınavından mı ibarettir? Bence her ikisi de…   Zaman zaman kaç yaşında ve hangi sebeple öleceğinizi tahmin etmeye mi çalışıyorsunuz? Hiç zahmet etmeyin, bu bilgi size kapalıdır.   Bunları düşünmek yerine, aklınızı başka şeylerle meşgul etmeyi deneyin. Mesela, başınıza gelen aksilikleri süratle fırsata çevirebiliyor musunuz? Zamanında size öneri olarak getirilen bir fikir size yıllar sonra milyonlarca dolar kazandırsaydı, bu fikrin sahibine teşekkür etmek için ne yapardınız? İş dünyasında veya sosyal hayatta tanıdık ve torpilin gücüne şâhit olduğunuzda neler hissediyorsunuz? Kriz anlarında elinizden geleni yapmak ile gerekeni yapmak arasındaki farkı ayırt edebiliyor musunuz?  Hepsini geçelim; bazı yanlışları doğru zamanda yapmasaydınız şimdi nerede olurdunuz, bunu hiç düşündünüz mü?   Amerika'ya gülsuyu ihracatı yapmayı planlayan ve yarattığı markayla uluslararası kozmetik dünyasına bomba gibi  düşen Ali Yener, bu hayaliyle beş farklı hayal sahibinin hayatını aynı anda nasıl etkilediğini belki de hiçbir zaman öğrenemedi. Uç noktalarda yaşayan bir tarikat liderini, gözü yükseklerde bir fotoğraf sanatçısını, eli her yere uzanan bir spor hocasını, ratinglerini arttırmak için her yolu deneyen bir televizyon programcısını ve iki işte birden çalışan bir tele-pazarlamacıyı kaçınılmaz bir şekilde bir araya getiren hayat, şu an kim bilir sizin için de neler hazırlıyor, fakat gelişmelerden henüz haberiniz yok.


On Derin Ayak İzi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: On Derin Ayak İzi


On Derin Ayak İzi Kitabı İndirme Linkleri


On Derin Ayak İzi Pdf İndirme Linkleri

On Derin Ayak İzi Yandex Disk Pdf İndir

On Derin Ayak İzi Google Drive Pdf İndir


On Derin Ayak İzi Epub İndirme Linkleri

On Derin Ayak İzi Yandex Disk Ebup İndir

On Derin Ayak İzi Google Drive Epub İndir


On Derin Ayak İzi Mobi İndirme Linkleri


On Derin Ayak İzi Yandex Disk Mobi İndir

On Derin Ayak İzi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


On Derin Ayak İzi Etiketleri

On Derin Ayak İzi kitabı hakkında genel bilgiler, On Derin Ayak İzi kitabının yazarı kimdir, On Derin Ayak İzi kitabının özeti, On Derin Ayak İzi pdf indirme linki, On Derin Ayak İzi epub indirme linki, On Derin Ayak İzi mobi indirme linki, On Derin Ayak İzi kitabını indir, On Derin Ayak İzi kitabı tanıtım bülteni, On Derin Ayak İzi arka kapak yazısı, On Derin Ayak İzi kitabı kaç sayfa, On Derin Ayak İzi hangi yayınevi tarafından basıldı, On Derin Ayak İzi kitabının türü nedir, On Derin Ayak İzi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU