-->

Saflık Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Saflık Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Saflık kitabını inceleyeceğiz. Jonathan Franzen tarafından yazılan Saflık kitabı 2018-04-19 tarihinde yayınlanmıştır. Saflık kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup SEL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Saflık hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jonathan Franzen tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Saflık Kitabı Tanıtım Bülteni

Jonathan Franzen tarafından kaleme alınmış Saflık kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çağdaş Amerikan edebiyatının en önemli temsilcilerinden ödüllü yazar Jonathan Franzen, Düzeltmeler ve Özgürlük'ün ardından bir kez daha "büyük roman" geleneğine bağlı kalarak modern bir klasik yaratıyor.   Bir anne ve kızın "tuhaf" ilişkisiyle başlayan olayların üzerindeki perde kalktıkça sınırları aşan ve yıllara uzanan girift bir ilişkiler sarmalı açığa çıkıyor. Tatminsiz bir aşk yoldan çıkmaya, bir sırrın ağırlığı kontrolü kaybetmeye, intikamın çürütücü hazzı ise yeni krizlere yol açarken doğru ve yanlış, iyi ve kötü, haklı ve haksız arasındaki çizgiler bulanıklaşıyor. Dünyadaki tüm dengelerin değiştiği, Doğu Almanya'nın ilkel fişleme yöntemlerinin yerini dijital casusluğa bıraktığı, yıkılan duvarların doyumsuzluk da dahil yeni sınırlar inşa ettiği uzun bir kesitte, değişmeyen nadir olgulardan birini; aile kurumunun çöküşünü de incelikle örüyor Franzen.   Başarılı olay örgüsü, derinlikli karakterleri ve sorgulatan bakış açısıyla Saflık uzun yıllar akıldan çıkmayacak, etkileyici bir roman.


Saflık Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Saflık


Saflık Kitabı İndirme Linkleri


Saflık Pdf İndirme Linkleri

Saflık Yandex Disk Pdf İndir

Saflık Google Drive Pdf İndir


Saflık Epub İndirme Linkleri

Saflık Yandex Disk Ebup İndir

Saflık Google Drive Epub İndir


Saflık Mobi İndirme Linkleri


Saflık Yandex Disk Mobi İndir

Saflık Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Saflık Etiketleri

Saflık kitabı hakkında genel bilgiler, Saflık kitabının yazarı kimdir, Saflık kitabının özeti, Saflık pdf indirme linki, Saflık epub indirme linki, Saflık mobi indirme linki, Saflık kitabını indir, Saflık kitabı tanıtım bülteni, Saflık arka kapak yazısı, Saflık kitabı kaç sayfa, Saflık hangi yayınevi tarafından basıldı, Saflık kitabının türü nedir, Saflık kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU