-->

Yamalı Yelkenli Gemi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yamalı Yelkenli Gemi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yamalı Yelkenli Gemi kitabını inceleyeceğiz. Cemil Erdoğan tarafından yazılan Yamalı Yelkenli Gemi kitabı 2018-02-01 tarihinde yayınlanmıştır. 416 sayfa olarak yayınlanan Yamalı Yelkenli Gemi kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup PAMİRAY YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yamalı Yelkenli Gemi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cemil Erdoğan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yamalı Yelkenli Gemi Kitabı Tanıtım Bülteni

Cemil Erdoğan tarafından kaleme alınmış Yamalı Yelkenli Gemi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Ey bu yurdum güvencesi, ana şalteri, yüce genlik! Benden sana selam olsun. Boş kalmasın o eller; Birinde silah, diğerinde kalem olsun. Yazsın, çizsin satır satır, sayfa sayfa. Vatan için. Tüm sayfalar dolsun. Sana bu yurdu emanet eden; Atan için. Boş kalmasın o eller; Gün gelir kalem uğruna sarılacağın silah Ananın ak sütü gibi Helal olsun. Çünkü; namusundur o. Tıpkı bayrağın gibi Siper et göğsünü Dursun Bu hayasızca akın Akif'in bu sözlerini unutma. Unutma sakın. Öyle bir kükre ki Sesini dünya duysun. İyi tanı kendini. Çünkü sen busun!"


Yamalı Yelkenli Gemi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yamalı Yelkenli Gemi


Yamalı Yelkenli Gemi Kitabı İndirme Linkleri


Yamalı Yelkenli Gemi Pdf İndirme Linkleri

Yamalı Yelkenli Gemi Yandex Disk Pdf İndir

Yamalı Yelkenli Gemi Google Drive Pdf İndir


Yamalı Yelkenli Gemi Epub İndirme Linkleri

Yamalı Yelkenli Gemi Yandex Disk Ebup İndir

Yamalı Yelkenli Gemi Google Drive Epub İndir


Yamalı Yelkenli Gemi Mobi İndirme Linkleri


Yamalı Yelkenli Gemi Yandex Disk Mobi İndir

Yamalı Yelkenli Gemi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yamalı Yelkenli Gemi Etiketleri

Yamalı Yelkenli Gemi kitabı hakkında genel bilgiler, Yamalı Yelkenli Gemi kitabının yazarı kimdir, Yamalı Yelkenli Gemi kitabının özeti, Yamalı Yelkenli Gemi pdf indirme linki, Yamalı Yelkenli Gemi epub indirme linki, Yamalı Yelkenli Gemi mobi indirme linki, Yamalı Yelkenli Gemi kitabını indir, Yamalı Yelkenli Gemi kitabı tanıtım bülteni, Yamalı Yelkenli Gemi arka kapak yazısı, Yamalı Yelkenli Gemi kitabı kaç sayfa, Yamalı Yelkenli Gemi hangi yayınevi tarafından basıldı, Yamalı Yelkenli Gemi kitabının türü nedir, Yamalı Yelkenli Gemi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU