-->

Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabını inceleyeceğiz. Kandemir Konduk tarafından yazılan Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabı 2017-09-12 tarihinde yayınlanmıştır. Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup TARİHÇİ KİTABEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kandemir Konduk tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Kandemir Konduk tarafından kaleme alınmış Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"'Hayvanları sevmeyen, insanları da sevmez' lafını hayvanlar bilmese de pek çok insan bilir. Buna karşın hayvanı da insanı da hiç sevmeden yaşayan insansı yaratık çoktur" diyen Kandemir Konduk, bu kitabında hayvanlar âlemine mizahçı gözlüğüyle dalıyor... Kurnaz tilkileri, uyuklayan koyunları, hırsız kedileri, makyajlı tavuskuşlarını, görgüsüz ayıları, maymun suratlıları, alık balıkları ve daha birçok hayvanı günümüz insan ilişkileriyle sosyopolitik açıdan örtüştüren ve okuyanı güldüren mizah öyküleri sergiliyor... Kandemir KONDUK, mizah ve tiyatro yazarıdır. Şimdiye kadar 30'dan fazla tiyatro oyunu sahnelenmiştir. 'Yüzsüz Zühtü' ilk yazdığı tiyatro oyunudur. Diğer oyunlarından bazıları ' Yasaklar', 'Geceler', 'İnsanlığın Lüzumu Yok', 'Deli Deli Tepeli', 'Medya Medya Nereye', 'Beyoğlu Beyoğlu', dur. 'Perihan Abla', 'Mahallenin Muhtarları', 'Ana' gibi senaryosunu yazdığı birçok televizyon dizisi yıllarca televizyon kanallarında oynamıştır. Yazarın 14 tane kitabı olup ikisi dışındakiler mizah türündedir. 'Abuzer Kadayıf', 'Gülümseyen Dünya', 'Çılgın Sazlar', 'Kobay' senaryosunu yazdığı bazı sinema filmleridir. Kandemir Konduk şimdilerde Kadıköy'deki Müjdat Gezen sahnesinde Kabare Tiyatrosu yapma hazırlığındadır.  


Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri


Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Kitabı İndirme Linkleri


Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Pdf İndirme Linkleri

Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Yandex Disk Pdf İndir

Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Google Drive Pdf İndir


Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Epub İndirme Linkleri

Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Yandex Disk Ebup İndir

Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Google Drive Epub İndir


Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Mobi İndirme Linkleri


Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Yandex Disk Mobi İndir

Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri Etiketleri

Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabı hakkında genel bilgiler, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabının yazarı kimdir, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabının özeti, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri pdf indirme linki, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri epub indirme linki, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri mobi indirme linki, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabını indir, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabı tanıtım bülteni, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri arka kapak yazısı, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabı kaç sayfa, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabının türü nedir, Şemsiyeli Balıklar & Büyüklere Hayvan Öyküleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU