-->

Tufan Zamanı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tufan Zamanı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tufan Zamanı kitabını inceleyeceğiz. Margaret Atwood tarafından yazılan Tufan Zamanı kitabı 2018-03-01 tarihinde yayınlanmıştır. Tufan Zamanı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tufan Zamanı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Margaret Atwood tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tufan Zamanı Kitabı Tanıtım Bülteni

Margaret Atwood tarafından kaleme alınmış Tufan Zamanı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bilim, din ve doğayı kaynaştıran bir din olan Tanrı'nın Bahçıvanları'nın önderi Âdem Bir, uzun süredir küresel bir salgını öngörüyordu. Bu felaket gerçekleşti ve insan yaşamı büyük ölçüde yok oldu. İki kadın kurtuldu: Lüks bir seks kulübünde kapalı kalan genç dansçı Ren ile bir sağlık merkezine sığınan eski Bahçıvan Toby. Ya diğerleri? Ren'in biyo-sanatçı arkadaşı Amanda? Eko-savaşçı üvey babası Zeb? Eski sevgilisi Jimmy? Ya da belalı ÇilePatlarcılar? Bir de, dünyanın egemeni olan Şirketlerin karanlık polis örgütü NaAşRobA.Ş. var... Âdem Bir ve kuşatılmış takipçileri yeniden örgütlenirken, Ren ve Toby de kendilerini bitki ve hayvan yaşamı dahil hiçbir şeyin nereye varacağının bilinemediği, değişen bir dünyada bulacaklar. "Atwood bize kendimizi nasıl göstereceğini biliyor, ama hayata tuttuğu ayna yansıtmaktan fazlasını yapıyor – bu ayna görüntüyü hem derinleştiren hem de bozan cıvalı aynalardan: insan doğasının derinliklerini ve muhtemel mutasyonlarını görmemizi sağlıyor." Jeanette Winterson


Tufan Zamanı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tufan Zamanı


Tufan Zamanı Kitabı İndirme Linkleri


Tufan Zamanı Pdf İndirme Linkleri

Tufan Zamanı Yandex Disk Pdf İndir

Tufan Zamanı Google Drive Pdf İndir


Tufan Zamanı Epub İndirme Linkleri

Tufan Zamanı Yandex Disk Ebup İndir

Tufan Zamanı Google Drive Epub İndir


Tufan Zamanı Mobi İndirme Linkleri


Tufan Zamanı Yandex Disk Mobi İndir

Tufan Zamanı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tufan Zamanı Etiketleri

Tufan Zamanı kitabı hakkında genel bilgiler, Tufan Zamanı kitabının yazarı kimdir, Tufan Zamanı kitabının özeti, Tufan Zamanı pdf indirme linki, Tufan Zamanı epub indirme linki, Tufan Zamanı mobi indirme linki, Tufan Zamanı kitabını indir, Tufan Zamanı kitabı tanıtım bülteni, Tufan Zamanı arka kapak yazısı, Tufan Zamanı kitabı kaç sayfa, Tufan Zamanı hangi yayınevi tarafından basıldı, Tufan Zamanı kitabının türü nedir, Tufan Zamanı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU