-->

Şişmanlamayan Sumocu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şişmanlamayan Sumocu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şişmanlamayan Sumocu kitabını inceleyeceğiz. Eric Emmanuel Schmitt tarafından yazılan Şişmanlamayan Sumocu kitabı 2012-03-15 tarihinde yayınlanmıştır. Şişmanlamayan Sumocu kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şişmanlamayan Sumocu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Eric Emmanuel Schmitt tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şişmanlamayan Sumocu Kitabı Tanıtım Bülteni

Eric Emmanuel Schmitt tarafından kaleme alınmış Şişmanlamayan Sumocu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bulutların arkasında her zaman bir gök vardır." On beşindeki vahşi, asi Cun, Tokyo'nun caddelerinde sürtüyor, plastikten ıvır zıvır satıyor. Ailesinden uzakta; zaten onların sözünü etmeyi bile reddediyor. Bir gün, Japonların "milli spor"u sumo güreşinin namlı hocalarından Şomintsu ona "Sende bir şişman görüyorum!" diyecek ve Cun'un hayatı tamamen değişecek. Yalnız bir sorun var: Cuno, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, şişmanlayamıyor! Sonrası, Cun'un sumo ve Zen Budizm aracılığıyla gücünü, aklını, kendini, "melek" annesiyle bir "isim"den ibaret olan babasını ve aşkı keşfetmesinin öyküsü. Kahramanı Cun gibi incecik, esin kaynağı ve temel konusu Zen gibi özlü bir roman.


Şişmanlamayan Sumocu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şişmanlamayan Sumocu


Şişmanlamayan Sumocu Kitabı İndirme Linkleri


Şişmanlamayan Sumocu Pdf İndirme Linkleri

Şişmanlamayan Sumocu Yandex Disk Pdf İndir

Şişmanlamayan Sumocu Google Drive Pdf İndir


Şişmanlamayan Sumocu Epub İndirme Linkleri

Şişmanlamayan Sumocu Yandex Disk Ebup İndir

Şişmanlamayan Sumocu Google Drive Epub İndir


Şişmanlamayan Sumocu Mobi İndirme Linkleri


Şişmanlamayan Sumocu Yandex Disk Mobi İndir

Şişmanlamayan Sumocu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şişmanlamayan Sumocu Etiketleri

Şişmanlamayan Sumocu kitabı hakkında genel bilgiler, Şişmanlamayan Sumocu kitabının yazarı kimdir, Şişmanlamayan Sumocu kitabının özeti, Şişmanlamayan Sumocu pdf indirme linki, Şişmanlamayan Sumocu epub indirme linki, Şişmanlamayan Sumocu mobi indirme linki, Şişmanlamayan Sumocu kitabını indir, Şişmanlamayan Sumocu kitabı tanıtım bülteni, Şişmanlamayan Sumocu arka kapak yazısı, Şişmanlamayan Sumocu kitabı kaç sayfa, Şişmanlamayan Sumocu hangi yayınevi tarafından basıldı, Şişmanlamayan Sumocu kitabının türü nedir, Şişmanlamayan Sumocu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU