-->

Yargıç ve Celladı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yargıç ve Celladı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yargıç ve Celladı kitabını inceleyeceğiz. Friedrich Dürrenmatt tarafından yazılan Yargıç ve Celladı kitabı 2018-05-08 tarihinde yayınlanmıştır. Yargıç ve Celladı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DEDALUS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yargıç ve Celladı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Friedrich Dürrenmatt tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yargıç ve Celladı Kitabı Tanıtım Bülteni

Friedrich Dürrenmatt tarafından kaleme alınmış Yargıç ve Celladı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"İşte biz insanlar birbirimizden korktuğumuz için, devletler kuruyoruz Schwendi. Türlü koruyucularla sarıp sarmalıyoruz çevremizi. Polisler, askerler, kamuoyu... Ama tüm bunlar neye yarıyor ki?"   Kırk yıl önce İstanbul'da başlayan bir intikam hikâyesi…   Artık Türk okurunun aşina olduğu, İsviçreli yazar Dürrenmatt'ın bu romanı, genel adalet anlayışının bir bakıma hicvi. Dürrenmatt polisiyeyi edebiyatın nitelikli bir kolu haline getirmekle kalmıyor; felsefi sorunları da doğallıkla eserinin asli niteliklerinden birine dönüştürüyor. Komiser Berlach, olayları başlatan polis cinayetini soruşturmak için görevlendirilir ve insan doğası Berlach ve çevresi üzerinden değerlendirilir. Komiser katille kedi-fare oyunu oynarken adalet kavramını kafasında yeniden şekillendirir. Cinayetin izi sürülürken suç ve adalet, iyilik ve kötülük, insan ve toplum arasındaki ilişkiler büyük bir titizlikle işlenir.   Yargıç ve Celladı, altında yatan anlamın her sayfada derinleştiği, okuduktan sonra etkisi uzun süre geçmeyecek bir roman.


Yargıç ve Celladı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yargıç ve Celladı


Yargıç ve Celladı Kitabı İndirme Linkleri


Yargıç ve Celladı Pdf İndirme Linkleri

Yargıç ve Celladı Yandex Disk Pdf İndir

Yargıç ve Celladı Google Drive Pdf İndir


Yargıç ve Celladı Epub İndirme Linkleri

Yargıç ve Celladı Yandex Disk Ebup İndir

Yargıç ve Celladı Google Drive Epub İndir


Yargıç ve Celladı Mobi İndirme Linkleri


Yargıç ve Celladı Yandex Disk Mobi İndir

Yargıç ve Celladı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yargıç ve Celladı Etiketleri

Yargıç ve Celladı kitabı hakkında genel bilgiler, Yargıç ve Celladı kitabının yazarı kimdir, Yargıç ve Celladı kitabının özeti, Yargıç ve Celladı pdf indirme linki, Yargıç ve Celladı epub indirme linki, Yargıç ve Celladı mobi indirme linki, Yargıç ve Celladı kitabını indir, Yargıç ve Celladı kitabı tanıtım bülteni, Yargıç ve Celladı arka kapak yazısı, Yargıç ve Celladı kitabı kaç sayfa, Yargıç ve Celladı hangi yayınevi tarafından basıldı, Yargıç ve Celladı kitabının türü nedir, Yargıç ve Celladı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU