-->

Ali- Kutu Kutu İçinde Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ali- Kutu Kutu İçinde Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ali- Kutu Kutu İçinde kitabını inceleyeceğiz. Orhan Hançerlioğlu tarafından yazılan Ali- Kutu Kutu İçinde kitabı tarihinde yayınlanmıştır. Ali- Kutu Kutu İçinde kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup REMZİ KİTABEVİ - KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ali- Kutu Kutu İçinde hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Orhan Hançerlioğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ali- Kutu Kutu İçinde Kitabı Tanıtım Bülteni

Orhan Hançerlioğlu tarafından kaleme alınmış Ali- Kutu Kutu İçinde kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ali, Tophane'nin arka sokaklarındaki izbelerde yaşayan bir gençtir. Cahil, korkak, ikiyüzlüdür. Ama her insan gibi, Ali'nin kişiliği de olumlu ile olumsuzun bir bileşimidir. Ali bu yapısıyla, bir bakkal, bir öğrenci, bir memur ya da bir yazar, bir mirasyedi, bir tüccar, bir bakan olamaz mıydı? Hançerlioğlu, yapıtında bize işte bu Ali'leri anlatıyor. Kutu Kutu İçinde Doğan iki sevgi arasında bocalamaktadır. İlk sevgilisi İnci, Doğan'a mütevazı ama sevgi dolu, huzurlu bir hayat vaat etmektedir. Patronunun, ulaşılmaz gibi görünen çekici kızı Tülin ise, parlak bir gelecek ve renkli bir dünya... İnci ile evde buluşan Doğan, ona Tülin'i sevdiğini söylemek konusunda tereddüt etmekte, İnci'nin koşulsuz sevgisi onu bu sonu belirsiz adımı atmaktan alıkoymaktadır.


Ali- Kutu Kutu İçinde Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ali- Kutu Kutu İçinde


Ali- Kutu Kutu İçinde Kitabı İndirme Linkleri


Ali- Kutu Kutu İçinde Pdf İndirme Linkleri

Ali- Kutu Kutu İçinde Yandex Disk Pdf İndir

Ali- Kutu Kutu İçinde Google Drive Pdf İndir


Ali- Kutu Kutu İçinde Epub İndirme Linkleri

Ali- Kutu Kutu İçinde Yandex Disk Ebup İndir

Ali- Kutu Kutu İçinde Google Drive Epub İndir


Ali- Kutu Kutu İçinde Mobi İndirme Linkleri


Ali- Kutu Kutu İçinde Yandex Disk Mobi İndir

Ali- Kutu Kutu İçinde Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ali- Kutu Kutu İçinde Etiketleri

Ali- Kutu Kutu İçinde kitabı hakkında genel bilgiler, Ali- Kutu Kutu İçinde kitabının yazarı kimdir, Ali- Kutu Kutu İçinde kitabının özeti, Ali- Kutu Kutu İçinde pdf indirme linki, Ali- Kutu Kutu İçinde epub indirme linki, Ali- Kutu Kutu İçinde mobi indirme linki, Ali- Kutu Kutu İçinde kitabını indir, Ali- Kutu Kutu İçinde kitabı tanıtım bülteni, Ali- Kutu Kutu İçinde arka kapak yazısı, Ali- Kutu Kutu İçinde kitabı kaç sayfa, Ali- Kutu Kutu İçinde hangi yayınevi tarafından basıldı, Ali- Kutu Kutu İçinde kitabının türü nedir, Ali- Kutu Kutu İçinde kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU