-->

Yollar, Yerler, Yüzler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yollar, Yerler, Yüzler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yollar, Yerler, Yüzler kitabını inceleyeceğiz. Zehra İpşiroğlu tarafından yazılan Yollar, Yerler, Yüzler kitabı 2003-06-26 tarihinde yayınlanmıştır. Yollar, Yerler, Yüzler kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup PAPİRÜS YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yollar, Yerler, Yüzler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Zehra İpşiroğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yollar, Yerler, Yüzler Kitabı Tanıtım Bülteni

Zehra İpşiroğlu tarafından kaleme alınmış Yollar, Yerler, Yüzler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İki ayrı ülke arasındaki gel-gitleri içeren kısa kısa öykülerde fotoğraf çeker gibi belli anlar yakalanmaya çalışılıyor. Uzak ve yakın çekim çeşitli görüntüleri, dış ve iç gözlemleri, yaşantıları, düş ve düşünce parçacıkları, gönderme ve kısa alıntıları içeren bu anlar, okuyucunun çağrışımları, gözlemleri ve yaşantıları ile buluştuğu anda, yazarın, imgelem gücünü ne denli zorlarsa zorlasın, hiçbir zaman gözünün önünde canlandıramayacağı yepyeni anların oluşmasına yol açabilir. Gene de okuyucunun kısa- kısa öyküleri yazarın önerdiği kurgusal bütün içinde okuması gerekmez. Baştan, sondan, ortadan dilediği gibi okuyarak, bu birbirini bütünleyen ya da birbiriyle çakışan mozaik parçacıklarıyla dilediği gibi oynayarak kendi kurgusunu oluşturabilir.


Yollar, Yerler, Yüzler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yollar, Yerler, Yüzler


Yollar, Yerler, Yüzler Kitabı İndirme Linkleri


Yollar, Yerler, Yüzler Pdf İndirme Linkleri

Yollar, Yerler, Yüzler Yandex Disk Pdf İndir

Yollar, Yerler, Yüzler Google Drive Pdf İndir


Yollar, Yerler, Yüzler Epub İndirme Linkleri

Yollar, Yerler, Yüzler Yandex Disk Ebup İndir

Yollar, Yerler, Yüzler Google Drive Epub İndir


Yollar, Yerler, Yüzler Mobi İndirme Linkleri


Yollar, Yerler, Yüzler Yandex Disk Mobi İndir

Yollar, Yerler, Yüzler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yollar, Yerler, Yüzler Etiketleri

Yollar, Yerler, Yüzler kitabı hakkında genel bilgiler, Yollar, Yerler, Yüzler kitabının yazarı kimdir, Yollar, Yerler, Yüzler kitabının özeti, Yollar, Yerler, Yüzler pdf indirme linki, Yollar, Yerler, Yüzler epub indirme linki, Yollar, Yerler, Yüzler mobi indirme linki, Yollar, Yerler, Yüzler kitabını indir, Yollar, Yerler, Yüzler kitabı tanıtım bülteni, Yollar, Yerler, Yüzler arka kapak yazısı, Yollar, Yerler, Yüzler kitabı kaç sayfa, Yollar, Yerler, Yüzler hangi yayınevi tarafından basıldı, Yollar, Yerler, Yüzler kitabının türü nedir, Yollar, Yerler, Yüzler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU