-->

Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabını inceleyeceğiz. Holly Black tarafından yazılan Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabı 2018-05-31 tarihinde yayınlanmıştır. Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DEX KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Holly Black tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Kitabı Tanıtım Bülteni

Holly Black tarafından kaleme alınmış Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Anne babası bir peri general tarafından vahşice öldürüldüğünde Jude yedi yaşındaydı. Kız kardeşleriyle Periler Diyarı'na sürüklendi ve şimdi burada yaşamak zorunda. Jude, ait olmadığı bu dünyaya kendini kabul ettirmek için saray hanesinden biri olmalı. Diyar'daki taç giyme töreni kendini kanıtlaması için iyi bir fırsat. Fakat önce acımasız prens Cardan'dan anne babasını öldüren gaddar Madoc'a, birçok engelle başa çıkmalı Jude iyi dövüşürse şövalye, güzel yalanlar söylerse casus olacak. Peki ya ikisini de yapamazsa? Peri Halkı serisinin ilk kitabı Zalim Prens, çoksatan yazar Holly Black'ten bambaşka bir peri masalı.   Tinker Bell sandığınız kadar sevimli olmayabilir!   "Leziz, tehlikeli ve karanlık bir kitap." - Leigh Bardugo   "Perileri, hayal gücünü ve lise dramasını baştan çıkarıcı şekilde bir araya getiriyor." -  Kirkus Reviews


Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap


Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Kitabı İndirme Linkleri


Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Pdf İndirme Linkleri

Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Yandex Disk Pdf İndir

Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Google Drive Pdf İndir


Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Epub İndirme Linkleri

Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Yandex Disk Ebup İndir

Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Google Drive Epub İndir


Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Mobi İndirme Linkleri


Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Yandex Disk Mobi İndir

Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap Etiketleri

Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabı hakkında genel bilgiler, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabının yazarı kimdir, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabının özeti, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap pdf indirme linki, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap epub indirme linki, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap mobi indirme linki, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabını indir, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabı tanıtım bülteni, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap arka kapak yazısı, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabı kaç sayfa, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap hangi yayınevi tarafından basıldı, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabının türü nedir, Zalim Prens / Peri Halkı Serisi 1. Kitap kitabı kime aittir.


2 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU