-->

Almuric Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Almuric Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Almuric kitabını inceleyeceğiz. Robert E. Howard tarafından yazılan Almuric kitabı 2012-04-14 tarihinde yayınlanmıştır. Almuric kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MONOKL YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Almuric hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Robert E. Howard tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Almuric Kitabı Tanıtım Bülteni

Robert E. Howard tarafından kaleme alınmış Almuric kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kendisini bekleyen kesin ölümle yüzleşmektense uzayda bir uçuş riskine girmesi için onu teşvik ettim. Ve kabul etti. Evrende insan hayatını destekleyecek hiçbir yer yoktu. Ama insanın bildiklerinin ötesine, evrenlerin ötesindeki evrenlere bakmıştım. Ve üzerinde bir insanın varlığını sürdürebileceği tek gezegeni seçtim – isimlendirdiğim yabani, ilkel ve garip gezegen: "Almuric". Cairn riskleri ve belirsizlikleri benim kadar iyi anlıyordu. Ama hiç korkusu yoktu ve Esau Cairn doğduğu gezegeni terk ederek uzayın derinlerinde yüzen, yabancı, soğuk, garip bir dünyaya gitti... * Hayatım boş değildi; zeka ve fiziksel gücün her bir zerresine ihtiyaç duyan maceralarla doluydu. Şafakla beraber seçilmiş yuvamdan aşağı sallandığımda, güneşin batışını sadece kişisel becerim, gücüm ve hızım sayesinde görebileceğimi biliyordum. Dalgalanan her bir çimenin, her bir maskeleyici çalının, her bir yüksek kayanın anlamını okumayı öğrenmiştim. Her salkımda, Ölüm bin bir kılıkta gizleniyordu. Uykuda bile tedbiri elden bırakamıyordum. Gece gözlerimi kapattığımda, sabah açacağımın garantisi yoktu. Tümüyle canlıydım. Bu cümlenin anlamı göründüğünden de fazla. Ortalama bir medeni insan asla tamamen canlı değildir; körelmiş doku kütleleri ve faydasız şeylerin yüklerini çekmektedir. Hayat içinde zayıfça titreşmektedir; duyuları körleşmiş ve uyuşmuştur. Zekasını geliştirirken fark ettiğinden daha fazlasını feda etmiştir.


Almuric Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Almuric


Almuric Kitabı İndirme Linkleri


Almuric Pdf İndirme Linkleri

Almuric Yandex Disk Pdf İndir

Almuric Google Drive Pdf İndir


Almuric Epub İndirme Linkleri

Almuric Yandex Disk Ebup İndir

Almuric Google Drive Epub İndir


Almuric Mobi İndirme Linkleri


Almuric Yandex Disk Mobi İndir

Almuric Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Almuric Etiketleri

Almuric kitabı hakkında genel bilgiler, Almuric kitabının yazarı kimdir, Almuric kitabının özeti, Almuric pdf indirme linki, Almuric epub indirme linki, Almuric mobi indirme linki, Almuric kitabını indir, Almuric kitabı tanıtım bülteni, Almuric arka kapak yazısı, Almuric kitabı kaç sayfa, Almuric hangi yayınevi tarafından basıldı, Almuric kitabının türü nedir, Almuric kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU