-->

Aşk Kölesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk Kölesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk Kölesi kitabını inceleyeceğiz. Sherrilyn Kenyon tarafından yazılan Aşk Kölesi kitabı 2011-11-15 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk Kölesi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk Kölesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sherrilyn Kenyon tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk Kölesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Sherrilyn Kenyon tarafından kaleme alınmış Aşk Kölesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Aşk her şeyin ilacı olabilir ama iki bin yıllık bir laneti ortadan kaldırabilir mi? Sevgili okuyucularım, Bir kadınla yatak odasında hapis kalmak muhteşem bir şey. İki bin yıldan uzun bir süre, yüzlerce yatak odasına hapsedilmekse pek hoş değil. Sonsuza kadar bir kitabın içinde aşk kölesi olarak kalmakla lanetlenmek, Spartalı bir savaşçıyı bile mahvedebiliyor. Bir aşk kölesi olarak kadınlara dair her şeyi biliyorum. Onları nasıl etkileyeceğimi, onlara nasıl dokunacağımı ve en önemlisi, nasıl zevk vereceğimi… Fakat Grace Alexander'ın fantezilerini gerçekleştirmek için dünyaya çağrıldığımda, beni bir aşk kölesi olarak değil, azap dolu geçmişe sahip bir erkek olarak görebilen bir kadınla ilk kez karşılaştım. Beni yatak odasından çıkarıp bana dünyayı gösterme zahmetine giren bir tek o oldu. Bana tekrar sevmeyi öğretti. Ama ben sevmek için yaratılmadım. Ebediyete kadar sevgisiz kalmakla lanetlenmiştim. Bir komutan olarak uzun zaman önce cezamı kabul- lenmiştim fakat sonra yaralı kalbimin, yokluğuyla yaşayamayacağı Grace'i buldum. Peki, aşk her şeyin ilacı olabilir mi? Bir laneti kırması gerçekten mümkün mü? Makedonyalı Julian "Kenyon'ın eserleri ayrıntılı, ironik, seksi ve son derece yaratıcı." -The Boston Globe


Aşk Kölesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk Kölesi


Aşk Kölesi Kitabı İndirme Linkleri


Aşk Kölesi Pdf İndirme Linkleri

Aşk Kölesi Yandex Disk Pdf İndir

Aşk Kölesi Google Drive Pdf İndir


Aşk Kölesi Epub İndirme Linkleri

Aşk Kölesi Yandex Disk Ebup İndir

Aşk Kölesi Google Drive Epub İndir


Aşk Kölesi Mobi İndirme Linkleri


Aşk Kölesi Yandex Disk Mobi İndir

Aşk Kölesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk Kölesi Etiketleri

Aşk Kölesi kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk Kölesi kitabının yazarı kimdir, Aşk Kölesi kitabının özeti, Aşk Kölesi pdf indirme linki, Aşk Kölesi epub indirme linki, Aşk Kölesi mobi indirme linki, Aşk Kölesi kitabını indir, Aşk Kölesi kitabı tanıtım bülteni, Aşk Kölesi arka kapak yazısı, Aşk Kölesi kitabı kaç sayfa, Aşk Kölesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk Kölesi kitabının türü nedir, Aşk Kölesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU