-->

Aşk ve Ölüm Şarkıları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk ve Ölüm Şarkıları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabını inceleyeceğiz. Gardner Dozois tarafından yazılan Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabı 2017-02-06 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk ve Ölüm Şarkıları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gardner Dozois tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk ve Ölüm Şarkıları Kitabı Tanıtım Bülteni

Gardner Dozois tarafından kaleme alınmış Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Fantastik, bilimkurgu ve aşk edebiyatının en ünlü on yedi yazarı, bu antolojide yepyeni talihsiz aşk öyküleriyle yazdıkları türlerin sınırlarını zorluyor. Kıyamet sonrası Amerika'da zombilerle dolu bir orman, on sekizinci yüzyıl İngiltere'sinin perilerle dolu kırsal arazileri, büyülü krallıklar ve galakside yolculuk eden uzay gemilerini okuyacağınız bu öykülerde, sihir ve kaderin güçlerine karşı çıkmak zorunda kalan âşıklarla tanışacaksınız. NEIL GAIMAN asla görmeyi ummadığı eski kız arkadaşıyla karşılaşan bir adamın tüyler ürperten öyküsüyle günümüz edebiyatının en büyük yıldızlarından biri olduğunu kanıtlıyor. DIANA GABALDON bir II. Dünya Savaşı Kraliyet Hava Kuvvetleri pilotunu taş bir çemberin içinden meşhur Yabancı serisinin zamanına gönderiyor ve evine, eşine, bebeğinin yanına dönme kararlılığının yürekleri burkan bedelini anlatıyor. Kalbin gizemli ve büyülü diyarlarını bu inanılmaz yazarların öyküleriyle keşfedeceksiniz. "Merak uyandıran bir konu etrafında toplanan etkileyici bir yazar ordusu… Hep daha fazlasını isteyen fantastik edebiyat okuyucuları bundan daha iyisini bulamaz…" Fantasy Literature  


Aşk ve Ölüm Şarkıları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk ve Ölüm Şarkıları


Aşk ve Ölüm Şarkıları Kitabı İndirme Linkleri


Aşk ve Ölüm Şarkıları Pdf İndirme Linkleri

Aşk ve Ölüm Şarkıları Yandex Disk Pdf İndir

Aşk ve Ölüm Şarkıları Google Drive Pdf İndir


Aşk ve Ölüm Şarkıları Epub İndirme Linkleri

Aşk ve Ölüm Şarkıları Yandex Disk Ebup İndir

Aşk ve Ölüm Şarkıları Google Drive Epub İndir


Aşk ve Ölüm Şarkıları Mobi İndirme Linkleri


Aşk ve Ölüm Şarkıları Yandex Disk Mobi İndir

Aşk ve Ölüm Şarkıları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk ve Ölüm Şarkıları Etiketleri

Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabının yazarı kimdir, Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabının özeti, Aşk ve Ölüm Şarkıları pdf indirme linki, Aşk ve Ölüm Şarkıları epub indirme linki, Aşk ve Ölüm Şarkıları mobi indirme linki, Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabını indir, Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabı tanıtım bülteni, Aşk ve Ölüm Şarkıları arka kapak yazısı, Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabı kaç sayfa, Aşk ve Ölüm Şarkıları hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabının türü nedir, Aşk ve Ölüm Şarkıları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU