-->

Sormadan Gidilir Bazen Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sormadan Gidilir Bazen Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sormadan Gidilir Bazen kitabını inceleyeceğiz. H. Tuğrul Atasoy tarafından yazılan Sormadan Gidilir Bazen kitabı 2009-10-16 tarihinde yayınlanmıştır. Sormadan Gidilir Bazen kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup HAYAL YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sormadan Gidilir Bazen hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca H. Tuğrul Atasoy tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sormadan Gidilir Bazen Kitabı Tanıtım Bülteni

H. Tuğrul Atasoy tarafından kaleme alınmış Sormadan Gidilir Bazen kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Baktıkça içinde tuhaf bir his belirdi. Manzara giderek sanki başka bir yerden tanıdık gelmeye başladı. Tamam, aylardır her gün bu yoldan geçiyordu ama hiç dönüp böyle incelememişti şimdi gördüklerini. Birden anımsadı önünde serili duran görüntü geçen ay misafir gelen arakadaşının gönderdiği fotoğraflardan birisinde yeralıyordu. 'Vay namussuz bizim manzarayı çekmiş meğer!' dedi içinden, biraz hüzünlenerek. Arkadaşı ömründe ilk kez geldiği şehrin yolunda bu güzelliği görüp çekerken kendisi bir küçük sincap sayesinde durduğunda fark edebilmişti bu güzelliği. Hem de her gün yanından geçip gittiği halde. Ayrıca bu manzara koca yol boyunca yer alan yeşille mavinin el ele oynaştığı koca bir mnzara selinin bir karesiydi yanlızca. Eli cep telefonuna gitti. Arkadaşını aradı. Önce havadan sudan hal hatır sordular karşılıklı. Sonra konuya girdi: -Yahu senin internetten gönderdiğin fotoğrafların bazıları bizim buralardan mı? -Bazıları değil. -Nasıl? Anlamadım! -Hepsi o geldiğim hafta sonundan. -Hadi yaa! -Oğlum aç gözünü çevrene bak kimse ölürken daha çok çalışsaydım demez."


Sormadan Gidilir Bazen Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sormadan Gidilir Bazen


Sormadan Gidilir Bazen Kitabı İndirme Linkleri


Sormadan Gidilir Bazen Pdf İndirme Linkleri

Sormadan Gidilir Bazen Yandex Disk Pdf İndir

Sormadan Gidilir Bazen Google Drive Pdf İndir


Sormadan Gidilir Bazen Epub İndirme Linkleri

Sormadan Gidilir Bazen Yandex Disk Ebup İndir

Sormadan Gidilir Bazen Google Drive Epub İndir


Sormadan Gidilir Bazen Mobi İndirme Linkleri


Sormadan Gidilir Bazen Yandex Disk Mobi İndir

Sormadan Gidilir Bazen Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sormadan Gidilir Bazen Etiketleri

Sormadan Gidilir Bazen kitabı hakkında genel bilgiler, Sormadan Gidilir Bazen kitabının yazarı kimdir, Sormadan Gidilir Bazen kitabının özeti, Sormadan Gidilir Bazen pdf indirme linki, Sormadan Gidilir Bazen epub indirme linki, Sormadan Gidilir Bazen mobi indirme linki, Sormadan Gidilir Bazen kitabını indir, Sormadan Gidilir Bazen kitabı tanıtım bülteni, Sormadan Gidilir Bazen arka kapak yazısı, Sormadan Gidilir Bazen kitabı kaç sayfa, Sormadan Gidilir Bazen hangi yayınevi tarafından basıldı, Sormadan Gidilir Bazen kitabının türü nedir, Sormadan Gidilir Bazen kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU