-->

Aspern'in Mektupları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aspern'in Mektupları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aspern'in Mektupları kitabını inceleyeceğiz. Henry James tarafından yazılan Aspern'in Mektupları kitabı 2010-05-07 tarihinde yayınlanmıştır. Aspern'in Mektupları kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aspern'in Mektupları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Henry James tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aspern'in Mektupları Kitabı Tanıtım Bülteni

Henry James tarafından kaleme alınmış Aspern'in Mektupları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Henry James, Aspern'in Mektupları adlı kısa romanını, Lord Byron'ın sevgilisinin yaşadığı gerçek bir olay üzerine kurar. Tıpkı Lord Byron gibi ünlü şair Jeffrey Aspern de, sevgilisi ve hayatının en büyük aşkı Juliana'ya mektuplar yazar. Aspern öldükten sonra mektupların izini kimse bulamaz. Mektuplarıyla birlikte kayıplara karışıp Venedik'te münzevi bir hayat yaşamaya başlayan Juliana kimsenin dikkatini çekmez, ta ki tutkulu bir Aspern hayranı olan editör, Juliana ile Aspern'in mektuplarının peşine düşene kadar. Aspern'in kayıp mektuplarını saplantı haline getiren editör, artık yaşlanmış olan Juliana'nın evine kiracı olarak yerleşir ve Juliana'nın aynı zamanda bakıcılığını da yapan yeğeni Miss Tina ile arkadaş olur. Tek amacı mektupları saklandıkları yerden çıkarıp dünyaya duyurmaktır… Henry James'in başarılı kurgusuyla, mektupların sırrı ve ortaya çıkıp çıkmayacakları konusundaki gizem, son sayfaya kadar süren yüksek bir gerilimle okuru sürüklüyor. 19. yüzyıl sonu muhteşem Venedik manzaraları fonunda geçen Aspern'in Mektupları'nı Hasan Fehmi Nemli'nin özenli çevirisi ile sunuyoruz. "Onun soyundan ve geleneğinden gelmiş birinden bekleneceği gibi, Mr. James vicdanların tarihçisidir." JOSEPH CONRAD "Şiir tarihindeki Shakespeare gibi, Henry James de roman tarihinde benzeri olmayan bir yazardır." GRAHAM GREEN


Aspern'in Mektupları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aspern'in Mektupları


Aspern'in Mektupları Kitabı İndirme Linkleri


Aspern'in Mektupları Pdf İndirme Linkleri

Aspern'in Mektupları Yandex Disk Pdf İndir

Aspern'in Mektupları Google Drive Pdf İndir


Aspern'in Mektupları Epub İndirme Linkleri

Aspern'in Mektupları Yandex Disk Ebup İndir

Aspern'in Mektupları Google Drive Epub İndir


Aspern'in Mektupları Mobi İndirme Linkleri


Aspern'in Mektupları Yandex Disk Mobi İndir

Aspern'in Mektupları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aspern'in Mektupları Etiketleri

Aspern'in Mektupları kitabı hakkında genel bilgiler, Aspern'in Mektupları kitabının yazarı kimdir, Aspern'in Mektupları kitabının özeti, Aspern'in Mektupları pdf indirme linki, Aspern'in Mektupları epub indirme linki, Aspern'in Mektupları mobi indirme linki, Aspern'in Mektupları kitabını indir, Aspern'in Mektupları kitabı tanıtım bülteni, Aspern'in Mektupları arka kapak yazısı, Aspern'in Mektupları kitabı kaç sayfa, Aspern'in Mektupları hangi yayınevi tarafından basıldı, Aspern'in Mektupları kitabının türü nedir, Aspern'in Mektupları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU