-->

Kızım Çizdi Ben Yazdım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kızım Çizdi Ben Yazdım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabını inceleyeceğiz. Çiğdem Sezer tarafından yazılan Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabı 2017-07-03 tarihinde yayınlanmıştır. Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kızım Çizdi Ben Yazdım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Çiğdem Sezer tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kızım Çizdi Ben Yazdım Kitabı Tanıtım Bülteni

Çiğdem Sezer tarafından kaleme alınmış Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hayalim, güzel ve keyifli bir hamilelik, bebeklerimi sağlıkla kucağıma almak ve annelik kimliğimle yeni hayatıma en pozitif enerjimle başlamaktı. Öyle olmadı tabii. Hiç ummadıklarım, hiç bilmediklerim ve hiç beklemediklerim, hepsi geldi başıma ve ben büyük bir sınav verdim. Bu sınavdan geçer not mu aldım yoksa sınıfta mı kaldım bilmiyorum, hikayemi okuyunca siz karar verin en iyisi.  Bu kitap anne olma hayalimi gerçekleştirme hikayemdir. 6 yıllık tedavi sürecimde yaşadıklarım, kaybettiklerim ve bir yandan da fark etmeden kazandıklarım… Hiç göremediğim oğlum ve yaşam savaşını kazanan kızımla ben kendi hikayemden çok şey öğrendim. Ve artık biliyorum ki, hayatımızda yaşadığımız her şeyin bir anlamı ve bir sebebi var. Bize düşen ise bu anlamı keşfetmek ve yaşadıklarımızdan ne öğrenebiliyorsak onu öğrenmek.  Kızım eline ilk kalemi aldığında ve ilk çizgilerini çizmeye başladığında ben de içimdeki konuşan seslere bir yaşam vermek için yazmaya başladım. Kızım çizdikçe ben yazdım. 7 yıllık blog yazarlığımı, "Mühendis Anne" kimliğimi ve bu kitabı kızıma borçluyum aslında. O, benim içimdeki yazma tutkumu ortaya çıkardı. Hikayeler paylaşıldıkça değer kazanır ve bir hikaye başka hikayelere önderlik yapar. Benim anne olma hikayemin de tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere ve evlatlarına kavuşmuş anne ve babalara ışık tutmasını dilerim.


Kızım Çizdi Ben Yazdım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kızım Çizdi Ben Yazdım


Kızım Çizdi Ben Yazdım Kitabı İndirme Linkleri


Kızım Çizdi Ben Yazdım Pdf İndirme Linkleri

Kızım Çizdi Ben Yazdım Yandex Disk Pdf İndir

Kızım Çizdi Ben Yazdım Google Drive Pdf İndir


Kızım Çizdi Ben Yazdım Epub İndirme Linkleri

Kızım Çizdi Ben Yazdım Yandex Disk Ebup İndir

Kızım Çizdi Ben Yazdım Google Drive Epub İndir


Kızım Çizdi Ben Yazdım Mobi İndirme Linkleri


Kızım Çizdi Ben Yazdım Yandex Disk Mobi İndir

Kızım Çizdi Ben Yazdım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kızım Çizdi Ben Yazdım Etiketleri

Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabı hakkında genel bilgiler, Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabının yazarı kimdir, Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabının özeti, Kızım Çizdi Ben Yazdım pdf indirme linki, Kızım Çizdi Ben Yazdım epub indirme linki, Kızım Çizdi Ben Yazdım mobi indirme linki, Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabını indir, Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabı tanıtım bülteni, Kızım Çizdi Ben Yazdım arka kapak yazısı, Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabı kaç sayfa, Kızım Çizdi Ben Yazdım hangi yayınevi tarafından basıldı, Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabının türü nedir, Kızım Çizdi Ben Yazdım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU