-->

Attolya Kraliçesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Attolya Kraliçesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Attolya Kraliçesi kitabını inceleyeceğiz. Megan Whalen Turner tarafından yazılan Attolya Kraliçesi kitabı 2010-08-16 tarihinde yayınlanmıştır. Attolya Kraliçesi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KARA KEDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Attolya Kraliçesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Megan Whalen Turner tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Attolya Kraliçesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Megan Whalen Turner tarafından kaleme alınmış Attolya Kraliçesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kraliyet Hırsızı Gen, ülkesi Eddis'e dönmüştür dönmesine ama bir parçasını Attolya'da bırakarak... Attolya kraliçesi canını bağışlamış olsa da ondan en değerli şeyini, hünerini, almıştır. Ama o Eugenides'tir, adını hırsızların tanrısından almıştır ve çalamayacağı hiçbir şey yoktur, tek elle bile. Ve bu kez çalacağı değerli bir taştan, büyük bir hazineden çok daha fazlasıdır: Bir adamı çalacaktır, bir kraliçeyi, barışı… Fantastik bir dünyanın sıra dışı kahramanı Gen, Kraliyet Hırsızı olarak başladığı maceralarına şaşırtıcı sürprizlerle devam ediyor; şimdi çok daha güçlü, cüretkâr ve de hünerli…


Attolya Kraliçesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Attolya Kraliçesi


Attolya Kraliçesi Kitabı İndirme Linkleri


Attolya Kraliçesi Pdf İndirme Linkleri

Attolya Kraliçesi Yandex Disk Pdf İndir

Attolya Kraliçesi Google Drive Pdf İndir


Attolya Kraliçesi Epub İndirme Linkleri

Attolya Kraliçesi Yandex Disk Ebup İndir

Attolya Kraliçesi Google Drive Epub İndir


Attolya Kraliçesi Mobi İndirme Linkleri


Attolya Kraliçesi Yandex Disk Mobi İndir

Attolya Kraliçesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Attolya Kraliçesi Etiketleri

Attolya Kraliçesi kitabı hakkında genel bilgiler, Attolya Kraliçesi kitabının yazarı kimdir, Attolya Kraliçesi kitabının özeti, Attolya Kraliçesi pdf indirme linki, Attolya Kraliçesi epub indirme linki, Attolya Kraliçesi mobi indirme linki, Attolya Kraliçesi kitabını indir, Attolya Kraliçesi kitabı tanıtım bülteni, Attolya Kraliçesi arka kapak yazısı, Attolya Kraliçesi kitabı kaç sayfa, Attolya Kraliçesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Attolya Kraliçesi kitabının türü nedir, Attolya Kraliçesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU