-->

Şairin Vedası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şairin Vedası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şairin Vedası kitabını inceleyeceğiz. Forrest Gander tarafından yazılan Şairin Vedası kitabı 2019-01-25 tarihinde yayınlanmıştır. Şairin Vedası kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şairin Vedası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Forrest Gander tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şairin Vedası Kitabı Tanıtım Bülteni

Forrest Gander tarafından kaleme alınmış Şairin Vedası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yaşadığımız her an ve alıp verdiğimiz her nefes, iç içe geçmiş iki gerçekle yüklüdür: Aşk ve nefret.   İnsanları kolay etkisi altına alan, dışa dönük ve çok eşli bir yapısı olan Les samimiyet, bağlanma ve ilişkileri derinleştirme konularında sorunlar yaşamaktadır. Tüm ilişkilerini hayli karışık, son derece kırılgan dengeler üzerine kurmuştur. Kendi yaşamı da bu ustaca tasniflenmiş hassas ilişkilerin devamlılığına, yani aslında pamuk ipliğine bağlıdır. Çekimine kapılan bir oyunbozan, sebebiyet vereceği yıkımı hiç hesaplamadan, dev bir meteor gibi yaklaşmaktadır Les'in hayatına. Çarpışma kaçınılmazdır.   Aynı zamanda bir şair olan, metnini de şairane bir üslupla yazan Forrest Gander, bir şair için uzun bir koşu olarak niteleyebileceğimiz bu kısa romanda nefesini çok doğru bir şekilde ayarlıyor. Okunup rafa kaldırıldıktan sonra da okura fısıldayacak, kendini hatırlatacak, hep ele alınmayı, avuç içinde şöyle bir çevrilip yeniden okunmayı isteyecek bu cazip eser, acı tatlı duygularla bezeli bir okuma hazzı vaat ediyor okura.


Şairin Vedası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şairin Vedası


Şairin Vedası Kitabı İndirme Linkleri


Şairin Vedası Pdf İndirme Linkleri

Şairin Vedası Yandex Disk Pdf İndir

Şairin Vedası Google Drive Pdf İndir


Şairin Vedası Epub İndirme Linkleri

Şairin Vedası Yandex Disk Ebup İndir

Şairin Vedası Google Drive Epub İndir


Şairin Vedası Mobi İndirme Linkleri


Şairin Vedası Yandex Disk Mobi İndir

Şairin Vedası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şairin Vedası Etiketleri

Şairin Vedası kitabı hakkında genel bilgiler, Şairin Vedası kitabının yazarı kimdir, Şairin Vedası kitabının özeti, Şairin Vedası pdf indirme linki, Şairin Vedası epub indirme linki, Şairin Vedası mobi indirme linki, Şairin Vedası kitabını indir, Şairin Vedası kitabı tanıtım bülteni, Şairin Vedası arka kapak yazısı, Şairin Vedası kitabı kaç sayfa, Şairin Vedası hangi yayınevi tarafından basıldı, Şairin Vedası kitabının türü nedir, Şairin Vedası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU