-->

Beni Baştan Çıkar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Beni Baştan Çıkar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Beni Baştan Çıkar kitabını inceleyeceğiz. Sylvia Day tarafından yazılan Beni Baştan Çıkar kitabı 2015-06-10 tarihinde yayınlanmıştır. Beni Baştan Çıkar kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Beni Baştan Çıkar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sylvia Day tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Beni Baştan Çıkar Kitabı Tanıtım Bülteni

Sylvia Day tarafından kaleme alınmış Beni Baştan Çıkar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çocukluk aşkıyla birlikte tüm tutkusunu kaybettiğini düşünen bir kadın Ve bu tutkuyu yeniden canlandıran, maskeli bir âşık… Amelia Benbridge ve Ware Kontu'nun evliliği Balo Dönemi'nin en çok beklenen olayıdır. Lord Ware yakışıklı, varlıklı ve naziktir ancak Amelia'nın kalbinin, çocukluk aşkı Colin'e ait olduğunu bilmektedir. Colin ölünce Amelia bir daha böyle bir tutku hissedemeyeceğine inanmıştır. Ancak maskeli baloda, mehtabın altında dans ettiği ve kendisini şehvetle öpen yabancıya verdiği tepki aksini kanıtlamaktadır…   Amelia evlenmeye hazırlanmaktadır ve maskeli yabancı, içinde bulunduğu tehlike nedeniyle kimliğini açıklayamadığı için genç kadına gizlice veda etmek istemektedir. Ancak genç kadın, gizemli hayranının maskesini düşürmeye kararlıdır. Yasak bir öpücük, ateşli dokunuşlara ve şehvetli bir ilişkiye dönüşünce Amelia genç adamın ona sunamadığı devamlı birlikteliğe ihtiyaç duymaya başlar. Yalanlar üzerine kurulan bu aşk, ayrılığa mahkûm mudur?  "Naif, erotik romansın tartışmasız kraliçesi." Teresa Medeiros "Daha önce okuduğunuz her şeyden yüz kat daha ateşli." Reveal


Beni Baştan Çıkar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Beni Baştan Çıkar


Beni Baştan Çıkar Kitabı İndirme Linkleri


Beni Baştan Çıkar Pdf İndirme Linkleri

Beni Baştan Çıkar Yandex Disk Pdf İndir

Beni Baştan Çıkar Google Drive Pdf İndir


Beni Baştan Çıkar Epub İndirme Linkleri

Beni Baştan Çıkar Yandex Disk Ebup İndir

Beni Baştan Çıkar Google Drive Epub İndir


Beni Baştan Çıkar Mobi İndirme Linkleri


Beni Baştan Çıkar Yandex Disk Mobi İndir

Beni Baştan Çıkar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Beni Baştan Çıkar Etiketleri

Beni Baştan Çıkar kitabı hakkında genel bilgiler, Beni Baştan Çıkar kitabının yazarı kimdir, Beni Baştan Çıkar kitabının özeti, Beni Baştan Çıkar pdf indirme linki, Beni Baştan Çıkar epub indirme linki, Beni Baştan Çıkar mobi indirme linki, Beni Baştan Çıkar kitabını indir, Beni Baştan Çıkar kitabı tanıtım bülteni, Beni Baştan Çıkar arka kapak yazısı, Beni Baştan Çıkar kitabı kaç sayfa, Beni Baştan Çıkar hangi yayınevi tarafından basıldı, Beni Baştan Çıkar kitabının türü nedir, Beni Baştan Çıkar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU