-->

Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı’nda Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabını inceleyeceğiz. İlay Yüksel tarafından yazılan Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabı 2018-02-05 tarihinde yayınlanmıştır. Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup AZ KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İlay Yüksel tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Kitabı Tanıtım Bülteni

İlay Yüksel tarafından kaleme alınmış Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gün ve Mehmet'in Bodrum Gümüşlük'teki Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda başlayıp, İstanbul, Floransa ve Paris'e uzanan ve yine başladığı yere dönen; yaşanan acılara, verilen kayıplara direnen, aşka ömür biçenlere inat katlanarak büyüyen aşklarının hikayesi… Aile, aşk, dostluk ve anne - baba olma kavramlarına dair, herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği sımsıcak bir roman…     Gittin.   Ben, iki aydır evimiz gibi olan otel odasında, camın önündeki o eski koltukta oturuyordum. Sen ise tüm hayatını bir bavula doldurup, gidiyordun. Kapı ardından kapanmıştı ve zaten iki başımıza olduğumuz bu ülkede artık yapayalnız kalmıştım. Acıdan yorulur mu insan? Yoruldum, yorgunluktan uykuya daldım. Aklımda son kalan; sen ve ben, Maçka Parkı'nda çimlere uzanmışız. Mayıs mı?   Haziran mı? Hafif serin bir yaz akşamı sanki... Cırcır böceklerinin sesini bastırıyor sesin, bir taraftan beni kendine çekerken: "Hayat bizi nereye, nasıl savurursa savursun, sonsuza kadar elini tutmaya devam edeceğim." diyorsun. Gençlik, çocukluk…   Gülümseyip sana sokuluyorum... Olur mu dersin bir şansımız daha? Ne dersin, şanslı mıyızdır o kadar? Bakarsın olur... Belki yine o Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda...  


Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda


Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Kitabı İndirme Linkleri


Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Pdf İndirme Linkleri

Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Yandex Disk Pdf İndir

Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Google Drive Pdf İndir


Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Epub İndirme Linkleri

Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Yandex Disk Ebup İndir

Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Google Drive Epub İndir


Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Mobi İndirme Linkleri


Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Yandex Disk Mobi İndir

Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda Etiketleri

Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabı hakkında genel bilgiler, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabının yazarı kimdir, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabının özeti, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda pdf indirme linki, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda epub indirme linki, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda mobi indirme linki, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabını indir, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabı tanıtım bülteni, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda arka kapak yazısı, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabı kaç sayfa, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda hangi yayınevi tarafından basıldı, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabının türü nedir, Balık Tutan Şaşı Kedi Sokağı'nda kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU